Olyan r*hadt nagy szám, hogy van valakinek jogosítványa?
Az egyik osztálytársam felvág azzal, hogy neki van jogosítványa! Ez komoly, ha valakivel összevitázik, ami igen gyakori, akkor előjön azzal, hogy nekem van jogosítványom... Megjegyzem 17 éves, és ezzel azt hiszi, jobb a másiknál...
Hogy lehet egy jogosítvánnyal keménykedni?
Kamionos21, na például egy ADR vizsgára már büszke lehetsz, de egy szánalmas kis B kategóriás jogsit a macskám is szerezne, ha tudna beszélni. Mellesleg egyáltalán nem büszkeség anyuci+apuci autójával balesetet csinálni, lásd:osztálytársam, vagánykodott, hogy ő milyen jól tud tolatva kijönni a parkolóból, hát...azt hiszem, nem kell részleteznem. Egyébként nekem sincs jogsim, mert 18 évesen minek? Úgy sem fogom kihasználni, amíg nem leszek keresőképes, addig meg van legalább 6-7évem. Inkább büszkébb vagyok az érettségi előtt letett felsőfokú angol és középfokú spanyol nyelvvizsgámra...
Egyszóval:nem szégyen, hogy nincs jogsid, mert nem vagy tőle jobb semmivel sem!
Ez a válasz 9%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-27 10:22
Lehet, hogy azt a másfél tonnás kis f*st meg birod még fogni, de azért kiváncsi lennék, h. ha jégen egy picit is megcsúszna az a 40 tonnás dög, akkor lenne-e barna csík a gatyádban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!