Milyen következményekkel járhat, ha valakinek két jogosítványa van, és az egyiket elvették? Két érvényes személyi igazolványa van és érvénytelen lakcím kártyája, ellenben sehová sincs bejelentkezve?
Tényleg érdekelne a dolog, mert az érvénytelen lakcímkártya használata miatt örökös zaklatásnak van kitéve a családom... Az illetőt örökösen nálunk keresik számla nem adása, előleg elsikkasztása, lopás stb. miat...
Sajnos az illető valódi tartózkodási helyét nem tudom, de a kérdésemben leírt infók a papírjairól igazak :( Azt szeretném tudni, mit tehetnék ez ellen, és ha semmit, akkor lebukhat-e valahogy (következmények), mert ez nem állapot. Természetesen nem hiszik el, hogy fogalmunk sincs hol van :(
talán bejelentkezett legálisan a lakásotokba, és nem is tudjátok, hogy ő egy illegális bejelentkező.
azt hiszem, ilyen kényszerkijelentéssel meg lehet oldani a dolgot.
Már nincs bejelentve hozzánk,fiktívvé nyilváníttattam a lakóhelyét, csak nem adja le a lakcímkártyáját, és nem íratja át az okmányait:(
Ha lakcím kell valahová, a mi címünket adja meg.
Sajnos azt senki nem tudhatja, hogy nem érvényesek az adatai... Sajnos tehetetlen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!