Olyan r*hadt nagy szám, hogy van valakinek jogosítványa?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam felvág azzal, hogy neki van jogosítványa! Ez komoly, ha valakivel összevitázik, ami igen gyakori, akkor előjön azzal, hogy nekem van jogosítványom... Megjegyzem 17 éves, és ezzel azt hiszi, jobb a másiknál...
hát sokan verik magukat egy sima B kategoriás jogsira, az ilyen menő-manók csinálják a baleseteket anyuci autojával, mond neki h akkor legyen nagy szája ha minimum meglesz neki az alap C+E kategoria! 20 éves vok és nekem megvan mindenböl buszt és motort leszámitva mégse vagánykodok a jogsimmal!
2010. nov. 27. 10:16
2/16 anonim válasza:
Mert mással nem tud! Egyébként nem olyan nagy szám! Ezt már szinte mindenki meg tudja szerezni. A sík hülyék is!
2010. nov. 27. 10:16
3/16 anonim válasza:
ez csak az értelmi színvonalát mutatja. attól, hogy volt pénze (vagy a szüleinek) jogsira, még nem jelenti azt, hogy több másoknál.
nekem is van jogsim, de még senki előtt sem vágtam fel vele. ( most sem akarok vele dicsekedni :)) ne is foglalkozz az ilyennel. vagy megjön az esze vagy sem.
17 F
2010. nov. 27. 10:17
4/16 anonim válasza:
Első, te gyökér. Mi a fenének kéne mindeninek C+E jogosítvány??? Szerintem meg lehet büszkének lenni, ha valakinek már megvan!
2010. nov. 27. 10:22
5/16 anonim válasza:
Attól hogy van jogsija nem azt jelenti hogy okosabb.
Neked is lehetne ha érdekelne és lenne rá pénzed mert nem nehéz letenni, abszolút nem attól függ hogy mennyi az IQ-d-
20 éves vagyok és nekem is van jogsim 1 éve. Lehetett volna már 17 évesen ha a szüleim finanszírozták volna.
2010. nov. 27. 10:26
6/16 anonim válasza:
Nekem is van B-s C+E jogsim ADR-es vizsgám.még sem vágok fel ezzel. meg van. saját pénzből fizettem.
én azt szoktam mondani h "na barátom ezt tanuld meg ne a lopást"
2010. nov. 27. 10:44
7/16 anonim válasza:
azért vág fel mert idióta, nekem is megvan a C-m, mégsem szólom le mondjuk a B-seket vagy azt akinek semmi nincs. Bár az elméleti része az elég nehéz C-nél, de nem lehetetlen megtanulni.
2010. nov. 27. 10:44
8/16 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:22
a gyökér az te vagy kisk*csög! egy szoval nem irtam h mindenkinek meg kell h legyen a C+E! én arra gondoltam h aki pl kamionozni akarna, mint én is! sztem azért irtad h büszkének kell lenni a sima B kategoriára, mert biztos neked csak az van! és igen veheted ugy h most ezért lenézlek, de csak téged, mert te bunko vagy!
2010. nov. 27. 10:48
9/16 anonim válasza:
amikor nekem meg volt a B én is büszke voltam rá h sikerült. aztán jött a többi és ezekre is büszke voltam. siettem is elmondani mindenkinek h minden sikerült. De még sem vágok fel ezzel h nekem meg van neked nincs. mindenki azt szerez meg amit akar. arra lehet büszke amire csak akar,de azért nagymenőzni sztem nem kell vele.
2010. nov. 27. 11:05
10/16 anonim válasza:
utolso! jol "beszélsz"! mert vannak az ugymond "hobbikamionosok" akik döcögnek 70-80-nal az autopéylákon és mikor hazamennek kamionnal akkor vagánykodnak h "nézd én kamionozok és milyen vagány vagyok" stilussal! de én pl nem azért vizsgáztam le C+E böl mert az vagány hanem mert kamionozni akartam és pénzt keresni vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!