Ki az aki nem szeret vezetni?
:)))
Ha most nem állnánk hadba,akkor azt mondanám hogy szerzett nekem egy pár derűs percet,de nem lehet most ilyet.Vissza kell vágnom :) Keménység van.Kőkeménység.
Fussunk neki mégegyszer.Maga írt egy kommentet,amiben azt kérdezi valakitől hogy "miből gondolod hogy valaki ráunt a vezetésre...stb stb..." (már kívülről fújom,amiket írt amúgy,asszem meg is zenésítem később,de hogy egy verset írok róla az biztos) de könyörgöm árulja el nekem hogy hol látta és AZT a részt MUTASSA MEG amiben MÁS EMBER (tehát NEM maga :)) állítja/írja ezt a ráunást.
Tehát ez olyan kb, mintha valaki főzésről beszél és maga azt mondja hogy nem vagyok szomjas.
????
:)))))
HOL van az a hosszászólás amire maga azt írta hogy "ostobaság amit írsz,mert attól h valaki R-Á-U-N a vezetésre?
Ki beszélt itt ráunásról... OMG !!!!
BRÜHÜHÜ
És kérem tisztelettel engedjen meg egy aprócska észrevételt,ami mindig is bán-C-S-a a szememet...egy pár évtizede,melékelem a linket :)))
(kérem más NE nézze meg)
:)
Ne hagyd magad manipulálni!Ötször sütöttem el a "Muszály"poént,ötből négyen utána nem a témát feszegették tovább hanem a hejesirásomat!Nem salyát ötlet!Olvastam valahol!Véletlen hogy pont a nagybetűs részben akadtál rá?
A gúnyos magázódás az véletlen vagy cikizel?Vannak unokáim és a fiatalokkal való társalgás nem feszélyez, sem engem sem Őket.Ha vita van köztünk soha nem jövök a korommal,mert az nem illik.
Nem értem miért ragadtál le a RÁUN szónál?Úgy vagyok vele lassan én is ,hogy kivűlről fúlyom!!
Nem értek még haza az Ősök??
Jó, azt meg kell hagyni hogy kétségkívül jó arc vagy.
Ha nagyfaterként ilyen dumád van az nem semmi :))
A csatát én nyertem,ehhez nem fér kétség,mert "ráunásról" SENKI nem beszélt,tehát gettó szlenggel élve ezt bebuktad :))
"..gúnyos magázódás az véletlen vagy cikizel.."
Ezt nem értettem teljesen :) Melyik lenne a jobb Neked?
Ha véletlenül magázódnék gúnyosan(azt meg hogy kell?) vagy hacikizve magázódnék gúnyosan?
:)))
De ebbe már ne menjünk bele mert felakasztom magam :)
Vicces volt ez a pár csipkelődés és persze hogy a végén nekem lett mindenben igazam :))
Azt hiszem ezt hívják "vihar a biliben" szituációnak :)
Nem tudom ezen a "nem értek még haza az ősök" témán miért lovagolsz,azért mert te öreg vagy azért még nem kell mindenkinek kamasznak lennie :))
A helyesírás elviccelése meg kell hagyni h jól sikerült :) de azért ennyi idő alatt...hát... megtanulhattad volna :)))
De ezen se kapd fel a vizet,nincs harag :) !
Jó Hétvégét!
?
Ne hizelegjél vazze!!Megnyerted a csatát!!Azt köszönöm hogy úgy láttad hogy" jó arc"vagyok"!Nem dicsekvésképpen de dec.8-án töltöm a 6-ik x-et!Nem furcsa hogy olyanok méltányolják ha hülyitésre veszi valaki a figurát akik azt viszonozni is tudják??Ha meg helyesirásilag nem vagyok makulátlan ahhoz mi közöd?Mi vagy Te?Megbizott hejesirásfelelős???
Félek hogy kicsit személyeskedőre vettük a figurát,de talán elnézik nekünk!!Tiszteletem jeléül hadd küldjek neked valamit!!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, főleg azt a részt amikor kialakult az a paprikás hangulat! Eléggé jót nevettem rajta. Én csak 1 hozzászólóba "kötnék bele".
11-25 10:31 "Jó a kérdés,én fordítva akartam feltenni..lehet h fel is teszem...h h lehet h van olyan férfi akit egyáltalán nem érdekel a kocsi meg a vezetés??? "
Én nem emlékszem, hogy férfiakra terjedt volna ki a kérdés. És most nem megyek bele a részletekbe (környezet, neveltetés kérdése, műszaki beállítottság, elvárás, presztizs, vezetéssel töltött gyakorlat, hobby egyben munka is, "férfias" szakmák, kényelem, stb.) Ami mind-mind magyarázat lenne arra miért magától értetődik, hogy férfi = autó imádat/jó vezető. 29/L
Első amit szeret az ember az az anyukája cicije.utána jön a cumi,majd a csoki,majd a rejszolás,utána a csajok aztán a kocsi+csajok,mondjuk ez egy hoszabb időszak ami még a piával is párosul.
Aztán marad a kocsi és a pia meg a haverok.Aztán a kocsi elmarad és marad a pia és a haverok.Hogy kinél hol vannak a határok az egyénenként változik.
Azután meg már egyik sem igazán hoz lázba!!Utána meg jön a Nagy Csend!!Mindenkinek javaslom hogy addig élvezze azt amit szeret az életben amig lehet!!
Utolsó sofőr urnak,akit talán már régi barátomnak is mondhatok,előszőr is köszönöm szépen a sört,másodszor ezen az utolsó kommenten nagyon jót nevettem,valóban így van :) !!!!Gyorsan el is tűnődtem hogy én vajon hol állok ebben a folyamatban még :) , mennyi időm van?
A kérdezőnek meg üzenem hogy a hobbit azt i-vel írjuk és nem y-nal,ahogy a szexet sem sex-nek :)))))
Számomra az autóval kapcsolatos kérdések pedig egyértelműen csak férfiakkal hozhatók összefüggésbe,ebben a mindenki egyenlő,meg emancipunciba én nem hiszek.
Én nem tudok varrni,ők nem tudnak vezetni.
Jól is néznénk ki,ha ők haladnának keresztbe a kanyarban az M3-mal :))))
Gyűlölöm az ilyen agresszív,erőszakos nőket,akik azt hiszik hogy nekik meg kell mutatni h érnek annyit mint egy férfi.Pedig valójában ki beszélt itt összehasonlításról?Ha olyanok lennétek mint mi,akkor nem kellenétek. :)
Gyertek.. :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!