Most jöttünk a nagy hóban. Az a baj, hogy fosnak az emberek.A Mecsekből lefelé jövet, 10 és 20 között menetek az autók. Túl óvatosak voltak.Nem ismerik az autójukat. Vicces, de a kis Suzukinkkal úgy előztünk, mint az állat.Ja és a Tesco parkolóban tényleg jó driftelni.Inkább ott, mint olyan helyen, ahol másnak kárt okoznánk:-))
2009. dec. 19. 16:55
3/11 anonim válasza:
Én is szeretek,a jogsimat fagyos,csúszós hideg téli nap szereztem meg. :)
2009. dec. 19. 17:07
4/11 anonim válasza:
én imádok, de nem csak azért amit te írtál
2009. dec. 19. 18:02
5/11 anonim válasza:
én is szeretek, de a rendőrökkel vigyázzatok!
Engem tavaly szó szerint haza küldtek a rendőrök, miután a plusnak (azóta már spar) az üres parkolójában kézifékeztem egyet.
Meg is kérdezték, hogy ha az időjárásnak és a látási viszonyoknak megfelelően vezetek, akkor nem csúszik meg a kocsi, igaz?
Úgyhogy jó móka, de figyeljetek a rendőrökre :D
2009. dec. 19. 18:32
6/11 anonim válasza:
Én télen tanultam vezetni...,az oktatómat is kikészitettem,mert mindig akkora gázt adtam,hogy tudtam ki fog prörgni a kerék a hóban,imádom!!!!És most is hasonlóan tudok örülni ennek a hónak,mindjárt megyek is furikázni:))
2009. dec. 19. 18:43
7/11 anonim válasza:
jó poén. Csak könnyen be lehet sokalni. Utcákba viszont mindenki lassan menjen mert sok a gyerek.
2009. dec. 19. 19:05
8/11 anonim válasza:
Nálunk nagyon havas az út de a kocsi meg se csúszik csak induláskor pörög ki a kerék ha gyorsan engedem a kuplungot.
Fékezéskor az ABS bekapcsol ha nagyon taposom a fékpedált.
Szeretek vezetni mert szinte semmi gördülési zaj nincs:D
2009. dec. 20. 05:17
9/11 anonim válasza:
Látom az egyik leelőzött autó lepontozott:-DDD
2009. dec. 20. 09:05
10/11 anonim válasza:
egyszer annyira lefagyott az út, hogy egyenletes jég volt!! :D mint a koripályán! na ott a kanyarodás, 0. apu be akart kanyarodni a tescohóz, de csak a 2. bejáraton sikerült, mert bár tekerte a kormányt, a kocsi nem engedelmeskedett :D aztán végül befarolt a parkolóba :D
egyébként mióta megvan a motorom, csak hóban vezettem. egyetlen hátránya van, hogy hidegben fázok és az izületeknek nem tesz jót :D de a crosspálya mindenen túltesz :D nem érdekel a hideg :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!