Ki az aki nem szeret vezetni?
Van!Pl én!Egyre jobban idegesit a sok öngyilkosjelölt az utakon!1971-es keltezésű a jogsim.Imádtam csak úgy célnélkül,bele a vakvilágba.Főleg a T5-ös pancsival -azzal kezdtem.
Most is krosszozok,de márcsak mértékkel.Ja meg quadozok is!Ezeket meg nem vezetésnek hanem ökörködésnek nevezem.Egyszerüen idegesit az országúti légkör.
szerintem az nem szeret vezetni aki nem tud.
Ebben is van némi igazság!!!
12éve van jogosítványom,de már én is megutáltam a vezetést.Az utakon lévő sok pancser miatt.
Tudni kell,hogy aki kocsival jár az nem 100% hogy megis érkezik ahova indúl :(
Volt már egy pár halálközeli élményem mások miatt.
""hiába tud, ha a többségnek nem sok fogalma van a vezetésröl.""
Itt a pont.Ilyen egyszerüen meglehet fogalmazni.
Jó a kérdés,én fordítva akartam feltenni..lehet h fel is teszem...h h lehet h van olyan férfi akit egyáltalán nem érdekel a kocsi meg a vezetés???
Az autó fontos közlekedési eszköz...az hogy valaki nem mindig érkezik meg ahová elindul... hát nézd...a mai világban ahol a kisebbség lassan sajnos többségnek számít...hát gyalog sem mindig érkezel meg(vagy legalábbis kevesebb értékkel).
Elsőbbsége mindig is annak volt és van akinek megadják ezt is tudjuk.
Hülyék meg mindig mindenhol vannak,nem csak az utakon.
Lehetne mondjuk a jogsi korhatárt emelni mondjuk 21 évre és (bocsánat az idősektől)de be lehetne tiltani mondjuk 70 év felett kategórikusan.A nagyon fiatalok és a nagyon idősek nagyon sok bajt okoznak az utakon.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!