Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befalazott kilincsü autót...

Befalazott kilincsü autót hogyan lehet kinyitni ha lemerül az akksija?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
13%
Flexxel.
2010. nov. 19. 21:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha esetleg a motorháztető kulccsal nyílik, akkor akkucserével :) Ha még a csomagtartó zárja is be van "falazva" akkor tán sehogy... ezért nehezebb ellopni az ilyen autót, egyébként ezt a falazást zárdugónak hívják, ha egyre gondolunk
2010. nov. 19. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
31%

"szakszerűen" adagolt, Semtex vagy TNT segítségével!

[link]

vagy

[link]

[link]

2010. nov. 19. 21:43
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Vagy pl gondolkodni is lehet, hogy hogyan lehet egy autót kulcs nélkül kinyitni... Nem is annyira nehéz, mint amennyire feltűnő.
2010. nov. 19. 21:48
 5/20 anonim ***** válasza:
Mi az a befalazott kilincs?
2010. nov. 19. 22:08
 6/20 A kérdező kommentje:

Kedves második (és utolsó) válaszoló!

Utána náztem a neten a zárdugónak,de én nem erre gondoltam.

A "befalazott kilincs" alatt azt értem amikor tudjátok ezek a tuning fanatik srácok leszedik a kilincset és behegesztik/begittelik a helyét és úgy fényezik le.Tehát gyakorlatilag NINCSEN sem kilincs,sem zár az ajtón,hanem gombbal nyílik,távirányítóval.

Ez alapvetően jó az ellen h feltörjék,csak ha lemerül az akksi akkor hogyan nyitom ki a kocsimat?

2010. nov. 19. 22:21
 7/20 A kérdező kommentje:

Nézzétek,ezt találtam

[link]

2010. nov. 19. 22:27
 8/20 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, de szerintem érdemes lenne rákeresni így neten ilyen átalakítással foglalkozó cégekre (akik sima zárból egy ilyet csinálnak), mivel ők csinálják inkább tisztában vannak ezekkel a dolgokkal.
2010. nov. 20. 09:49
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát az ilyet bizony nem lehet máshogy kinyitni csak ha betöröd az ablakot.

Mivel a motorháztetőt is bentről lehet kinyitni, ha nincsenek az ajtókon kilincsek és a csomagtartót se lehet kulccsal nyitni akkor nem maradt más lehetőség.

Bár mondjuk kicsi az esély hogy annyira lemerül az aksi... mert általában ha gyenge attól még a központi müxik, csak indításnál nem fog indulni.

2010. nov. 20. 10:23
 10/20 anonim ***** válasza:
Egy méter hosszú keményebb dróttal, kis próbálkozás után az ilyen autókat is ki lehet nyitni. Nem, nem az ablak mellet kell leküldeni a drótot... Betörni az ablakot... Te is normális vagy...
2010. nov. 20. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!