Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befalazott kilincsü autót...

Befalazott kilincsü autót hogyan lehet kinyitni ha lemerül az akksija?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem rejtett kioldóval nyitható a motorházuk, így egy akksi cserével/töltéssel megoldható a dolog
2010. nov. 20. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Elrejtenek egy gombot valami kis dugi helyen és azzal kilehet nyitni
2010. nov. 20. 12:27
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen,én is ilyesmire gondoltam... valami rejtett kioldóra.

Ha megcsináltatnám ezt a befalazott kilincset,ha a kormányt megcsináltatnám olyanra hogy a kormánykereket lelehessen venni(néhány sportkocsin Londonban láttam ezt a megoldást) akkor elvileg a kocsim ellophatatlan lesz?

Vagy lehet hogy a befalazott kilics is elég lopásgátlónak?

Ez amúgy annyira gáz és annyira undorító hogy ilyenekkel kell foglalkozni...már azért hogy vannak olyan emberek akik ellopják a másik ember autóját,ahelyett hogy tisztességesen dolgoznának....

2010. nov. 20. 12:28
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Kell hozzá egy haver.

A hever egy műanyag ékkel a kéder és a tető között kézi erővel belenyom. Te egy kemény dróttal, aminek a végéből kört hajtasz, a kilincset kihúzod belülről. Célszerű az egész drótot beszigszalagozni, hogy karcmentesen úszd meg a műveletet.

A rejtett gomb helyett előszeretettel használnak Reed-relét. Valahol elrejtik és egy kis mágnest elhúznak előtte.

2010. nov. 20. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem olyan az autóm gyárilag, hogy ha lemerül az akksi akkor önmagától kinyitja az ajtókat. Az összeset.
2010. nov. 21. 09:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Hát az sem valami célszerű megoldás szerintem...

Gondolj bele,elutazol valahová 2 hétre télen,lemerül az akksid és az autód kinyílik.

Nálunk meg van annyi rossz ember hogy mire hazajössz már kibelezik az autódat.

2010. nov. 21. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk van benne valami, de elég csúnya lenne ha lemerülne akár 2 hét alatt is.

És sajnos magyarországnak nem lehet külön autókat tervezni.

2010. nov. 21. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Gyak a zárdugó is ugyanazt a célt szolgálja mint a "befalazott kilincs"... sőt szerintem elegánsabb megoldás.

Van autó, amin a motortér kulccsal nyílik. Pl sok Fordnak.

Ha lemerül az akksi... hát ha megemeled az autót és a motortéren át fel tudsz tornázni egy pár bika kábelt, esetleg egy testen meg az akku és az önindító közötti kábelt megbontva adható az akksinak töltés egy másik autóról, de mondjuk ez a legvégső eset lehet. Ha tényleg még a csomagtér zárja is be van "falazva".

Általában azért az autó távirányítóról akkor is kinyílik ha már a gyenge akksi miatt nem indulna be.

2010. nov. 21. 18:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Azért azt megnézném hogy valaki alulról a motortéren át feltornázik egy bikakábelt és még oda is tudja csíptetni :))))
2010. nov. 21. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez egyfelől erősen autófüggő, másfelől csak az egyik lehetőség. :)))
2010. nov. 21. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!