Subaru Impreza 1.6 Benzin első autónak?
Figyelt kérdés
Benzines, 1.6-os összekrekes. Tapasztalat, vélemény?
95Le, szerintem nem sok, de mégis egy Subaru.
2010. nov. 13. 23:06
1/25 anonim válasza:
hát jó első autónak!
ht lehet hamarabb borul bele valaki az árokbe egy 140Le-s Renault Thaliával
2/25 anonim válasza:
Szerintem kevés lesz bele ekkora motor. Gondolom valami régebbi modellről van szó.
5/25 anonim válasza:
megbízhatósága jó,
fogyasztás 8körül
elmegy télen-nyáron-esőben-hóban-sárban
nem mindennapi darab, heti 2-3 subarut látok
szerintem jó. :-)
6/25 A kérdező kommentje:
ja, és örülök hogy van 1.6-os mert nem kell nekem 120(vagy több) paci, többet eszik, drágább fentartani, meg sokkal többször megyek gyorsan. kipróbáltuk ismerősünk összekrekes 3literes audiját, főuton 90helyett 160Km/h nem lehet vele lassan menni :D
2010. nov. 14. 09:22
7/25 anonim válasza:
nekem max azért nem tetszik mert egy ilyen subaru 0,6s motorral....szoval egy nagy hires rallyautoba egy szuzukiba valo motorral...egy sportautot veszel kis motorralde ha ez nem zavar akor simán jo
8/25 anonim válasza:
Vezetni szerintem teljesen jó lehet. De fogadj meg egy tanácsot, és nyomozz utána alaposan mennyibe kerül a javíttatása egy egyszerűbb autóhoz viszonyítva. Nehogy úgy járj, ahogy én, egy éve gyakorlatilag arra költöm a fizetésemet, hogy biztonságos maradjon az autó.
9/25 A kérdező kommentje:
igen, nehéz hozzá alkatrészt szerezni, de valamennyire a családban vannak olyanok, akik értenek az autókhoz, majdnem autószerelők. nagy baj nem lehet, sok szervizest ismerek, jó barátaim.
2010. nov. 14. 09:56
10/25 anonim válasza:
Arra készülj fel, hogy minden fiatal veled akar majd versenyezni. Ők azt nem tudják, hogy egy egykettes Clio megizzaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!