Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Omoda, Jaecoo vélemények?

Omoda, Jaecoo vélemények?

Figyelt kérdés

Nekem az Omoda lekerekített formája nem tetszik, de a "Dzsékó" szögletes kialakítása kifejezetten bejön.

Nekem ha lenne (sajnos nincs😁) 10+millióm új autóra nem hinném, hogy ezt választanám, de ha egyszer cégesként alám tennék szerintem nem lenne kifogásom ellene.

Tapasztalatok nyilván még elhanyagolhatóak, hiszen új márka, de nektek mennyire tetszenek?

#Omoda #Jaecoo #kínai márka
febr. 16. 20:41
 1/6 A kérdező kommentje:
7 év gari és a kiváló töréstesz azért elég korrektnek hangzik. A "kínai-tól" kicsit ódzkodom, de ezen kívül jónak tűnnek.
febr. 16. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem vennék ilyen neve nincs járműveket, még robogóval is lehet nagyon szívni.

92-es születésű vagyok, szóval nekem a Mazda Honda pont megfelel

febr. 16. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Én meg 93-as, értem a gondolatmenetedet.

De a világ fejlődik szóval ki tudja... Lehet 10 év múlva a Honda konkurenciája lesz, de az sem kizárt, hogy 2 év múlva csődbe megy...

febr. 16. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A világ valóban fejlődik. Mondjuk az már más kérdés, hogy milyen irányba... De ahogy az 1-es írja, én sem vennék no name, gyakorlatilag nulla múlttal rendelkező gyártótól járművet. Meg alapból olyan autót, ahol felmerülnek minőségi/megbízhatósági problémák.
febr. 16. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Belpiacos Kymco gépünk volt, alkatrészt külföldről vadásztunk hozzá. Ezért lett utána Yamaha.

febr. 16. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Jogos érvek az én autóm majdnem 18 éves, bár én márkahű vagyok, de nem hiszem, hogy majd 20-on év múlva a leendő fiam Omodával fog járni...

Bár aztán ki tudja...

febr. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!