Mi a vélemènyetek a 2020 utáni bmw 320 ról? Megbízhatóak?
Figyelt kérdés
dec. 29. 18:32
1/11 anonim válasza:
Max. 4 éves autó nem lehet rossz bármennyire szar konstrukció lenne.
2/11 anonim válasza:
Max. 4 éves, még gyári garanciális autó, gondolod van valakinek hosszútávú tapasztalata vele?! Még jó hogy ennyi idő alatt nem esnek szét! Térjünk vissza a kérdésre 15-20 év múlva! Akkor lehet róla érdemben nyilatkozni.
3/11 A kérdező kommentje:
2 # hiába 4 éves.. most is hirdetnek már olyat amiben 200 ezer feletti km van.. tehát úgy gondolom lehetnek tapasztalatok, hogy milyen hibái voltak eddig ha voltak…
dec. 29. 18:58
4/11 anonim válasza:
Igen, ezt értem. Csak 4 év alatt 200.000 km, az valószínű nem a hétvégi teszkóba járásból, meg a gyerekért oviba szaladgálásokból jött össze. Folyamatos autópályás területi képviselő üzem, márkaszervizes karbantartásokkal sokkal jobban kíméli a technikát, mint az átlagfelhasználó folyamatos rövidtávú városi nyúzása, házibarkács sufni kókányolás mellett. Így valószínű céges autóként az első pár évben nem jönnek ki azok a nyűgök, ami majd a 6. tulajnál 16 év múlva ki fognak.
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudhatjuk hogyan volt használva, de ettől még lehetnek tapasztalatok. :) engem màr az amúgy se nagyon érdekel, hogy 10-15 év múlva milyen lesz mert maximum 10 éves korában én kocsit cserélek. Szóval az érdekelne, hogy most milyenek, mert ha jókat mondanak róla akkor akár egy újban is el lehetne gondolkodni.
dec. 29. 19:17
6/11 A kérdező kommentje:
4 # egyébként minden tiszteletem feléd mert látszik, hogy otthon vagy a témában és értelmes ember vagy.
Köszönöm a segítő válaszod! :)
dec. 29. 19:18
7/11 anonim válasza:
320 de mi? Benzin vagy dízel? Amúgy a B48 (benzines) motort nagyon jó konstrukciónak tartják.
8/11 A kérdező kommentje:
7 # dízel
dec. 29. 19:33
10/11 A kérdező kommentje:
9 # thank you very much :)
dec. 29. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!