Miért nincs sehol infó a mai (2020.10.22) emelt kémia érettségiről? Mi volt a véleményed, hogy élted meg, mire számítasz? Kíváncsi vagyok :)
Köszönöm a véleményed! :)
Igaz, lehet ezért 'nem érdekel senki' :/ pedig azért elég sokan voltak termenként érettségizni :O
Szerintem sem volt nehéz a feladatsor, kicsit olyan szóbelis témakörök voltak inkább benne, viszont az egyik számításnál elrontottam sajnos, de talán részpontot adnak? Minden képletet leírtam, ügyeltem az értékes jegyekre, hátha.
Nekem is a 85% lenne az ideális. Én meg pont azt hallottam, hogy ki voltak akadva a májusira, de kinek mi :D
Reméljük, hogy azért 80 alá nem megy majd.
Te se éreztél stresszt? Az előző érettségieimen teljesen kivoltam.
3/3
irreleváns vélemény
#3 #5
A kérdező nem általánosságban, hanem az idei őszi kémia emeltről kérdezett:) Ezért irreleváns a hozzászolásod.
Nekem 86% körüli eredményem lehet, legalábbis az alapján, amit a megoldókulcsból ellenőriztem magamnak.
9-es
Neked már meg is volt az eredményhirdetés? :O Nekem 9-én lesz..
Gratula, azért ez is bőven elég lesz, akárhova is akarsz menni, egyetemen meg már senkit nem érdekel, hogy 91/96% lett, majd felhozod egy 50/50-es szóbelivel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!