Emelt kémia és emelt biosz érettségi túlélhető?
11.-es vagyok. Emeltezek kémiából és bioszból, állatorvosira készülök. A probléma az, hogy 9.-ben nem volt bioszunk, ami még talán nem is akkora baj, viszont se 11.-be, se 12.-be nincsen kémia. A heti 2-2 faktok persze megvannak, de nem tudom, ez mennyire elég. Mindigis 5-ös voltam ezekből (vagy legalábbis azóta amióta fixen tudom már hogy állatorvosi a cél), és én úgy gondolom, hogy szorgalmasan is tudom tanulni, az eszem is talán megvan hozzá :D Meg persze szeretem is. Az összes tanár próbál elrettenteni minket, riogat boldog boldogtalan mindenkit, a jó kis gyomorgörcs már 9.-ik óta bennem van, amikor az emeltekre gondolok. Legfőképp a szóbeli a nagy mumus számomra, eléggé tartok tőle (meg amúgy az összes többi tantárgynál is ugyanígy), félek hogy leblokkolok, vagy elvesztem a fonalat és nem tudok újra belelendülni, stb... Szóval legfőképp olyanokat kérdeznék, akik már túlvannak emelt biosz emelt kémia érettségin. Tényleg nagyon vért kell izzadni hozzá, vagy túlélhető? Szerintetek külön tanár nélkül, ilyen kevés óraszámmal meg tudnám csinálni? Ha mégis járnék külön tanárhoz, melyik tárgyból érdemesebb? Kémiára gondoltam inkább, a számítások miatt, de nem tudom.
Léyszi azt is írjátok oda, hogy hány százalékos lett, és hova tanultatok tovább. Azokat is szívesen meghallgatnék akiknek nem sikerült, vagy sikerült, csak nem vették föl a kívánt egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!