Adamliget1 kérdése:
Telefonkiválasztásban kérek tanácsot. Nézett típusok: Xiaumi Poco X5Pro; Galaxy A 33 5G; A34 5G; A53 5G; (az 5G csak a jobb elektronika) miatt de nem használnám. Szoba jöhet iPhone SE (2020). Más javaslat is jöhet kb. 160 ezerig?
Figyelt kérdés
Android világban vagyok otthon. Esetleg mennyire nehéz az átállás? PC-m is Windows.#mobiltelefon vélemények #Android vs. olcsó iPhone
2023. okt. 17. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Tapasztalat
Tartósság
3 szavazat
2/3 anonim válasza:
Én egy használt iphone 12-őt ajánlanék, 164 ezer Ft-ért verhetetlen.
Az SE és a 12 közt elég érezhető a különbség, hogy megérje használt telefont vásárolni. A kérdés az, hogy bele mersz e vágni egy használt telóba?
3/3 anonim válasza:
Én ilyen droidos kacatokat semmiképpen nem vennék, csak a baj van velük.
160k körül az SE helyett inkább 1 iPhone 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!