Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek opel insigniája van mi...

Akinek opel insigniája van mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez az autó csak nagyon bajosnak hallottam. Arra lennék kiváncsi hogy akinek a tulajdonába van ez az autó fajta mi a véleménye róla tényleg olyan rossz?

dec. 30. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Melyik generáció? Nagyon nem mindegy! B Insignia a K Astra testvére. Én nem tudok róla, hogy különösebben problémás lenne. Igaz jóval kevesebb is van belőle mint az idősebbik változatból.

A-st céges autóként használtam a 2010-es években. Nekem az nem tetszett benne, hogy kívülről olyan nagy bumszli volt, belül meg nem volt tágasabb mint egy J Astra. Sőt, elég szűknek éreztem. 180 Le papíron jól hangzik, de nem volt egy rakéta. Valószínűleg tömege is volt rendesen. Műszakilag problémák nem nagyon voltak vele, út szélén soha nem hagyott.

Az viszont borítékolható, mint minden hasonló kérdésnél, úgy amblok itt fikázzák az Opeleket. Olyanok a legjobban, akiknek soha nem volt, de meg van róla győződve, hogy sz*r.

dec. 30. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Opel insignia, ha dízel akkor elveszi az életedet, benzinesről nem tudok nyilatkozni. De a végén inkább lököd a dunába vagy a pokolba kívánod.
jan. 1. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
160 Le, dízel: el lehet vele átlagosan autózni. Nem városi autó. Az országút, autópálya a kedvence. Azt mondják rá, hogy nehéz, 1815kg szerintem a méretéhez képest átlagos, szél nem dobálja, hóban, esőben, kanyarokban nyomja az utat. Vezetési élményben valósan stabil, biztonságos érzetet adó autó. Műszakilag, mint minden más autónak ennek is vannak nyűgjei. Ezek a hibák végleg javíthatóak, és a jövőben már nem lesz vele gond. Oda van rá figyelve, időben megkap mindent akkor gond nélkül 400.000-500.000km-t elmennek ezek.
jan. 10. 04:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!