Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért mire számíthatok?...

Ezért mire számíthatok? Tegnap ahogy végeztem a munkáhelyen,jöttem haza. Egyenes útszakaszon előztem. Kocsi visszahúzódást követően elkezdett ide-oda kacsázni. Korrigáltam,de egy idő után nem tudtam tovább és kicsúsztam.Egy füves részre.

Figyelt kérdés

febr. 16. 18:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szerintem még én sem fogtam fel. Eszembe nem jutott arra gondolni, hogy lehet meg is hallhattam volna. Pedig de. Ettől függetlenül ugye még mindig ezen a rendőr témán stresszelek. De amíg nem jön határozat, addig nyilván csak találgatni lehet. Ezentúl biztosan megfontoltabb leszek.
febr. 17. 05:30
 22/26 anonim ***** válasza:

19. Na te aztán okoskodsz itt.

Pedig a szélárnyékból amikor kimegy az autó bizony meg libben elég rendesen.

Ha nem vezettél még akkor ne szólj bele .

febr. 17. 05:54
 23/26 krwkco ***** válasza:

"Pedig a szélárnyékból amikor kimegy az autó bizony meg libben elég rendesen."

Egy kamion mellől kibukkanva valóban lehet érezni a szél hatását. De attól még nem szokott az autó leszaladni az úttól. Pláne, mert a kérdező azt írta: "Kocsi visszahúzódást követően...". Vagyis már túl volt a szélárnyék hatáson.

febr. 17. 08:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyszer én is kicsúsztam egy kanyarban, és megpördültem az árokban, szintén semmi bajom nem lett, más nem volt érintett. Voltak mentők, rendőrök, tűzoltók, pár héttel később beidéztek a rendőrségre tanúként, volt egy beszélgetés, lehetett ilyen enyhítő körülményekre hivatkozni, hogy korábban nem volt szabálysértésem, nincs bevételem (még egyetemre jártam), stb. Aztán pár hét után küldtek egy határozatot, hogy figyelmeztetésben részesítenek, nem volt se jogsi bevonás, se büntetőpontok, se pénzbírság. De ismerős rendőr azt mondta, hogy pár tízezer Ft körül szokott lenni a bírság, ha van.
febr. 17. 09:16
 25/26 A kérdező kommentje:

23#

Igen,befejezett volt a manőver. Aztán kezdett csúszkálni. Ezért is lepődtem meg egyből, amikor a hátulja elkezdett mozogni. Olyan volt, mintha magától gondolt volna egyet a hátulja. Csúsztam már meg nyilván párszor már, ahogy biztosan mindenki más is. Természetesen nem így és ilyen durván, csak érezhető volt. Ez viszont egyáltalán nem olyan volt, mint amikor megcsúszik az aszfalton az a autó. A kocsi megfelelő műszaki állapotban volt. Párom mikor megérkezeztt a helyszínre, már ott volt mentő is. Engem kérdeztek, majd jött helyszínelő is. Azt mondta, hogy alig nézték át a kocsit.Gumikat mondták, hogy teljesen jók és hogy a km/h 20-nál állt meg. Semmit nem néztek az úton sem, csak hogy van e sár vagy valami. Nem volt.Fel sem rajzolták, hogy mikor honnan mehetett árokba, majd a rétre a kocsi.

febr. 17. 13:36
 26/26 A kérdező kommentje:

24#

A helyszínelő is ajánlotta, hogy menjek be, ha megjön a határozat, ami ellen lehet fellebbezni. Szerinte egy próbát megér.

febr. 17. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!