Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor elektromos autót vezető embereket láttok ahogy kidobják a csikket az ablakon?

Figyelt kérdés
Valahogy nem ütközik a kettő? Az ember aki a környezetét akarja óvni az elektromos autójával és dobálja kifele a szemetet az ablakon??
dec. 13. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

Te a csikken vagy fennakadva? Miközben a kéményekből dől a füst? Az olcsón vett bontószöevény autókból árad a fekete füst..ez nem is érdekes?

értem a kérdésed, csakhát...

dec. 13. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

#1 Érdekes a kérdés, azonban attól, mert "van rosszabb", attól még valós és létező dolog az a kettősség, amiről beszél. Persze tök mindegy, mert értelmes ember tudja, hogy az elektromos autó nettó egyenlő, bruttó rosszabb a környezet számára, mint egy belsőégésű motors autó, ami feloldja az ellentmondást, de ez már egy másik kérdés.

Kérdező: bármilyen autóban dohányzó embert egy utolsó koszos igénytelen szarnak tartok. Lehet az elektromos autó, 40 milliós vadiúj V8-as, vagy egy 200 ezres lefingott Suzuki. Én is dohányzom, de autóban soha. Rettentő undorító. Maga a dohányzás is az, persze tudom én, de van különbség egy rossz szokás és a totális igénytelenség között.

dec. 13. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 Én azokat nem értem, akik egy problémára egy másik problémával válaszolnak, holott felvetés maga jogos.
dec. 13. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit OFF téma, mégis idevág: én a természetjárás közben tanultam meg, hogy a túrázás, kirándulás, természetben való lét szeretete sajnos egyáltalán nem függ össze a természet szeretetével és védelmével. Simán látok rendszeres túrázókat szemetelni, csikket eldobálni, hangoskodni.

Ugyanez van az elektromos autóval. Nem azért veszi bárki, mert azzal mennyire jót tesz a környezetnek.

dec. 13. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ütközik, ugyanakkora tajparaszt igénytelen szar a szememben függetlenül attól, miből dobja ki.
dec. 13. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Az ember aki a környezetét akarja óvni az elektromos autójával".

Szó sem volt erről. Az állami támogatás, ingyen parkolás, adómentesség, esetleg a divat miatt vette. Ha a környezetet akarná védeni, akkor biciklivel vagy busszal járna.

dec. 13. 12:57
 7/10 anonim válasza:
100%
Szerintem is abszolút jogos kérdés de ahogy utolsó mondja itt szó nincs környezetvédelemről. A legtehetősebb réteget jól megtámogatták a közösből és ők éltek a lehetőséggel és vettek még egy szép új kocsit maguknak.
dec. 13. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szintén OFF: még a híres sorozatokban is viccet csinálnak ezekből. A South Parknak külön része volt a "sznobriadó" amikor megjelentek a Priusok, vagy a Family Guy is rendszeresen szóvá teszi a témát, mint képmutatást.
dec. 13. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elektronyos mellé még nem járhat automatikusan igényesség, vagy intelligencia....
dec. 13. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy honnan dobálja szét a szemetet, egy troger féreg. A szemetelést bűncselekményként kellene kezelni.
dec. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!