Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért mire számíthatok?...

Ezért mire számíthatok? Tegnap ahogy végeztem a munkáhelyen,jöttem haza. Egyenes útszakaszon előztem. Kocsi visszahúzódást követően elkezdett ide-oda kacsázni. Korrigáltam,de egy idő után nem tudtam tovább és kicsúsztam.Egy füves részre.

Figyelt kérdés

febr. 16. 18:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Belefért volna egy megjegyzésbe is!
febr. 16. 19:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam gyerekkel takarózni. De zsák faluban lakunk. Busz összesen 4 megy,tőlünk. 5:25,6:55,14:45 és 17:45. És ez csak a szomszéd faluba visz át. Onnan ha még városba mennénk várni kell csatlakozásra is , ami szintén kevés van. Orvos és semmi sincs a faluban. Gyermekem csak 9 éves, tehát nem várok én az államtól semmit. A bírságot is inkább kifizetem.
febr. 16. 19:43
 13/26 A kérdező kommentje:
A kórlapra azt írták csak, hogy a kézfejen 1mm vágás nyom látható. Törésre utaló jel nincs. Nem is vizsgáltak különösen. Vérnyomásmérés, szaturáció. Kikérdeztek, aztán ennyi.
febr. 16. 19:52
 14/26 anonim ***** válasza:

Brooo, senkit nem érdekel, hogy hány busz megy be, meg ki.

Nem kell fosni, kapsz pár pontot meg egy 30-40 ezres bírságot aztán pá.

Nekem is volt ilyen, zavart voltam, mondjuk pont azért mert 140-el belevágtam magam a árokba és nem értettem miért élek.. mondom előbb még 140-et mutatott az óra most meg itt rugdosom a csomagtartót, hogy kintudjak mászni, övet elvágtam késsel és csak kúsztam mint valami kukac, szalad oda pár ember, mondják "jól vagy? Füstöl a kocsi menj onnan, mondom ok, de kitépem az aksit aztán nem is füstölt semmi :D eltört és annak volt füstje. Na mindegy, akartak mindent hívni, mondom inkább engem hívj nem tudom hol a telóm, baskiii tudod hol volt? 20 méterre egy fánál. Nekem nem hívtak rendőrt, de felhívtam egy ismerőst aki mondta, hogy pár pont meg pénzt kérnek. Ne parázz, nem kell a volánnal utaznod.

febr. 16. 19:57
 15/26 A kérdező kommentje:
Tyűű, akkor szerencséd volt. Én joval kevesebbel vágódtam azért. Sztem már alig ha 70 lehetett vagy annyi se már,amíg korrigáltam. Itt is minden cucc szanaszét, de minden meglett. Szemüvegem is tök vékony keretes, de az is megúszta. Nálad látod, nem volt rendőr. Nálam meg a mentősök hívták. De mondtam én is ott mindenkinek, aki megállt, hogy nem kell mentő se semmi, mert jól vagyok. És így pár nappal utána is, minden rendben.
febr. 16. 20:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kapsz egy büntit "nem a kijelölt útvonalon haladtál" címszóval.
febr. 16. 20:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit előzgetsz?

Lehet a szélárnyék miatt dobott meg, de az autó is nagyon szar állapotban lehet.

De szerintem jóval több lesz a büntetés mint amit írtak itt.

febr. 16. 21:07
 18/26 A kérdező kommentje:
Nyilván bánom. Nagyon sajnálom az autót, de legalább csak nekem keletkezett anyagi károm. Másnak nem és senki sem sérült meg. Hát 100-asra tippelek kb. Annyi biztosan lesz a büntetés. Még akkor is jobb, mintha bevonnák a jogsit x időre.
febr. 16. 21:12
 19/26 krwkco ***** válasza:
47%

" Az autó csak úgy nem kacsázik be, ergó túltoltad, vagy közlekedésre alkalmatlan gepjarművel vettél részt a forgalomban..."

"Lehet a szélárnyék miatt dobott meg, de az autó is nagyon szar állapotban lehet."

Ezek marhaságok az autó állapotáról.

Csúszós volt az út az autó megcsúszott. A vezető korrigált, de túl sokáig. Kitörés a másik irányba és megint egy túl nagy korrekció. Aztán jött a mező. Van ilyen.

""nem a kijelölt útvonalon haladtál" címszóval."

Szintén marhaság. Nincs ilyen a KRESZ-ben. A büntetés várható indoklása: nem az útviszonyoknak megfelelő sebességválasztás lesz.

febr. 16. 23:47
 20/26 anonim ***** válasza:
56%

Ja, nem a 8-as uton haladtál az a kijelölt, Te meg flegma voltál aztán az 55-ös úton nyomattad, durr bünti. Közlekedő társunk vágja a témát.

Ne örlődj rajta, nekem is évek alatt sikerűlt túljutni a balesetemen akkor éppen kamionos voltam másnap már mentem románékhoz, borzalom volt, amikor rájöttem mit úsztam meg.. durva nagyon.

febr. 17. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!