Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért mire számíthatok?...

Ezért mire számíthatok? Tegnap ahogy végeztem a munkáhelyen,jöttem haza. Egyenes útszakaszon előztem. Kocsi visszahúzódást követően elkezdett ide-oda kacsázni. Korrigáltam,de egy idő után nem tudtam tovább és kicsúsztam.Egy füves részre.

Figyelt kérdés

febr. 16. 18:44
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Autó az totálkár lett, pördültem vagy 3x biztos. Másnak nem esett baja. Nekem sem. Épp megúsztam, ki is tudtam mászni a kocsiból.
febr. 16. 18:45
 2/26 A kérdező kommentje:
Viszont hívtak mentőt, ők meg ugye rendőrségnek is szóltak.Azt mondták, hogy lesz ellenem eljárás.Talán pénzbírság is, de kérvényezhetem, hogy tekintsenek el tőle. Persze meg kell várni a határozatot.
febr. 16. 18:47
 3/26 A kérdező kommentje:
Illetve a jogsimmal kapcsolatban annyit mondtak, hogy elő szokott fordulni, hogy bevonják. De hivatkozhatok rá, hogy akkor nem tudom a gyereket iskolába hordani illetve dolgozni menni. Ami az iskolát illeti igaz is, mert néha viszem vagy hozom épp haza. Busz nem megy, csak összesen 4 egész nap tőlünk.Se orvos semmi nincs nálunk helyben.Dolgozni meg jogsi nélkül nem tudok menni.
febr. 16. 18:49
 4/26 A kérdező kommentje:
Ha mégis úgy döntenek, hogy pénz bírság, akkor mire lehet számítani? Illetve, ha a jogsit is bevonják, akkor az mennyi idő? És hogyha letellik az idő, utána mi a menete, hogy újra lehessen vezetni? Legjobb lenne, ha nyilván lehetne ellene tenni. És igen a határozat amíg nen jön meg, addig nem tudok biztosat. Viszont szeretnék időben tájékozott lenni.
febr. 16. 18:52
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól megbeszélgetted magaddal :)

Előbb hozasd rendbe a kocsit, különben mit akarsz vezetni?

Szerintem nem fogják bevonni a jogsid, max valami büntetést kapsz.

febr. 16. 18:58
 6/26 A kérdező kommentje:

Csak hosszú lett és nem fért ki a szöveg, azért írtam több részletben. Kocsinak már mindegy. Az árok megdobott, aztán ahogy pördült a réten, jól össze tört. Sajnos nem is az enyém, hanem a páromé. Az enyém vezérlés cserén van.

Akkor azt mondod, hogy biztos megtarthatom a jogsim? Senki nem volt velem. Senki nem sérült meg.

febr. 16. 19:13
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Közúti baleset okozása. 20 ezer forint.
febr. 16. 19:16
 8/26 anonim ***** válasza:
18%
Kezdik már a vérszülők a gyerekre hivatkozást 🤣
febr. 16. 19:21
 9/26 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem vegyen az állam neked új kocsit és tankolja is, míg fel nem nő a gyerMek, ha már ennyire vinni kell.
febr. 16. 19:22
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Azert itt elég necces a szitu. Ha nem sérültel meg semennyire (horzsolás sem) akkor anyagi kárral megúszhatod a dolgot pénzbírsággal, de vagy te vétettél komoly hibát, vagy műszaki probléma volt. Az autó csak úgy nem kacsázik be, ergó túltoltad, vagy közlekedésre alkalmatlan gepjarművel vettél részt a forgalomban...
febr. 16. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!