Adott egy szemelyautó, gyújtástrafó baja lett. De nagyon drága és ahogy nézelődöm a neten és találtam egy gyujtótekercs. Ez helyettesíthető? Vagy ugyanaz?
Figyelt kérdés
nov. 14. 12:08
1/8 anonim válasza:
Fogalmunk sincs milyen autó, milyen gyújtással.
3/8 A kérdező kommentje:
2003 Fiat Albea 1.6 benzines
nov. 14. 12:42
4/8 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi hogy gyújtótrafó illetve a gyujtótekercs az nem ugyanaz???
nov. 14. 12:43
5/8 anonim válasza:
Őszinte leszek veled! Az egészen biztos, hogy itt nagyon kevés fiatos van ebből a konkrét típusból pedig alig látni, de grande puntot is ritkán látok. Én autó b@zinak vallom magam, de erről a típusról kb semmit nem tudok, semmit csak megtudom messziről mondani, hogy az egy albea vagy linea vagy grande punto stb. De japán és német autókról annál többet. Mesélj nekünk egy kicsit, hogy milyen ez az autó. Mit kell vagy mit érdemes tudni róla? Mit szeretsz benne és mit nem?
6/8 A kérdező kommentje:
Mit szeretek???
Hát igazából már semmit.
KB 4 éve van nálam, nem rég költöttem rá majd 130 ezret, és most erre meg gyújtótrafó hibája lett.
És most igazából nem tudom eldönteni hogy gyújtótrafó illetve gyujtótekercs ugyanaz e.
Mert nem szeretnék rosszat rendelni
nov. 14. 13:25
7/8 anonim válasza:
Fiat Stilo 1.6 motorja nem ugyanaz???
Nézzd meg a Kovácsautónál, hogy milyen gyujtótrafók vannak ennél a modelnél és a fénykép alapján hasonló-e a tiédhez.
Jobb tippem nincs.
8/8 A kérdező kommentje:
Megrendeltem már
Majd 30 ezer forint
nov. 14. 14:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!