Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megúszhatom olcsóbban is a...

Megúszhatom olcsóbban is a lakatolás, rozsdaeltávolítás aztán alvázvédelmezést?

Figyelt kérdés
Adott egy Mazda 6 MPS. Ahogy a legtöbb Mazda, ez is rohad, de elég csúnyán, már málik szét a küszöb is, hátsó felfüggesztést is cserélni kell, illetve a hátsó kerékívek és a motorháztetőt is lakatolni (vágni, hegeszteni, festeni) kell. Aztán persze üreg/alvázvédelem is megy rá. Az ürge azt mondta 1.5 de inkább 2 millió, viszont akkor újszerű lesz és 10 évig 100% hogy semmi probléma nem lesz vele. Csinált már több ilyen MPSt és láttam képeket, nagyon szép a munka, de azért megkérdezném... Olcsóbban is megúszhatom szerintetek? Amúgy Pesti... vidéken talán olcsóbb lenne?Előre is köszönöm a választ.

ma 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg patent a minőség, akkor ez nem egy rossz ár. A problémája, hogy addig amíg nem mártja bele a flexet nem látja hogy mennyi idő lesz. Nyilván vevőként nehéz elfogadni ezt az árat, pláne hogy lehet több vagy kevesebb is.

Én azért szurkolok, hogy életben tartsd! Jó kis gépek csak az a 6-os nagyon rozsdaboglya.

ma 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Eladnám olcsón vagy külön bontva . 10 évig jó lesz ezt mire alapozza ? A hegesztés kiégeti a fémet , nem lesz gyári fix tartása és egy balesetnél millió felé szakad . Jól hangzik hogy látszatra olyan lesz mint az új de szerkezetileg masszívságra mégsem . A melyik gépet törték kihúzatták az szétesik kisebb balesetben . Ritkán lakatolják vastagabb anyagra a taposólemezt . Volt pár öreg gépem, inkább megkíméltebb kocsit de újat vennék , elég sokat buktam mérgelődtem a korosok miatt .
ma 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Engedd el, ennyi pénzt!? Meg mi 10 év!? 1 év és megint hólyagosodni fog és tiszta ideg leszel, tudom, nekem is volt már. Tudni kell elengedni. Bontás.
ma 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérnék ajánlatot EtapGarázs Marcitól is. Szabolcsban dolgozik profi minőségben, szerintem olcsóbban kihozza neked.
ma 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 350-bol megvolt minden küszöbök ívek,színre fújva alvázvédelem.

Ez egy lehúzás

ma 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!