Van itt autószerelő vagy karosszérialakatos? Ilyen egy kocsi alja. Ezt még lehet javítani? Vagy lakatolás vagy alvázvédővel valahogy javítani? (képek csatolva).
Egyetértek a hármassal, azzal nem kell foglalkozni, hogy a futómű elemei rozsdálnak.
Viszont az első és utolsó előtti képet nem feltétlenül nevezném neccesnek. Az első képen csupán felületi rozsda látható, szerintem az utolsó előttin is, bár az kicsit erősebb, de szerintem az is csak felületi még.
A felületi rozsdáról annyit kell tudni, hogy az magát az anyagot nem roncsolta (még). Mivel csupán az anyag felületén van, ezért seperc alatt könnyedén eltávolítható, utána adni neki egy alvázvédelmet és kész. Szóval most még nem kell aggódni miatta, mert most még nincsen semmi baj, de a közeljövőben kezelni kell.
Az előttem hozzászólók meglehetősen jó válaszokat adtak, Kérdező. Felpontoztam őket.
Annak fényében tenném fel a kérdést magamnak a lakatolást és az alvázvédelmet illetően, hogy mennyi ideig akarom és mire használni az autót? Van-e más baja a kocsinak? Ütemezhetőek-e a kiadásiam?
A hahu szerint a kocsi értéke mintegy 1,1 és 2 M HUF közt van. Gyanítom, szeretnéd, hogy még egy néhány évig szolgála téged a jármű. Ebben az esetben javaslom, készíts pénzügyi időbeli ütemtervet, mikor és mit hozatsz rendbe rajta (jellemzően alváz- és üregvédelmet nem hideg évszakban szoktak csináltatni). A jó hír az, hogy az autó menthető állapotban van még.
Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok neked!
MINDENT lehet javítani, pénz és szaktudás kérdése.
Mondjuk az a váznyúlvány nem lesz hosszú életű ha nem csináltatod meg
8-as válaszolónak! Idézem magam: "A gumi fékcső, amibe csatlakozik az a fém csavarszerűség..".
Tehát az a fém a gumicső végén, ha rozsdásodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!