Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7es golf oktató autónak?

7es golf oktató autónak?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed?
jan. 30. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Méreteiben kompakt, jó alkatrész ellátottsággal rendelkező modell.

Könnyű vezetni, könnyű kilátni belőle. Én nagyon adtam 1 éve, ha egy jó dízel golffal tanultam volna vezetni:) Szerintem tökéletes oktatóautónak is!

Erre a felhasználásra kizárólag 1.6tdi motorral tudnám elképzelni:)

jan. 30. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Te lennél a tanuló vagy az oktató?
jan. 30. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Én MK7-es Golfon (1.2 TSI) tanultam és imádtam.

Mondjuk az egy elektromos kézifékkel ellátott példány volt, szóval extrém tanulóbarát (megálláskor fékpedál lenyomása nélkül is rögzítve volt az autó, emelkedőn pedig segített a visszagurulásgátló).

jan. 30. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Kellemes, jó autó, bár én nem tartom jónak egy tanuló autóban a kényelmi extrákat mint amiket #3 felsorol, mert akkor hogy tanulja meg az ember használni a féket és a normál kéziféket?! Átül a tanuló egy átlag autóba és lefullad az emelkedőn, nem tud kézifékes elindulást és visszagurul a lámpánál, mert az oktatóautóban automatikusan megtartotta…
jan. 30. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez a része nekem is fura volt. Bár nekem soha nem volt gondom az emelkedőn való elindulással, de valóban soha nem vettük az oktatóval, és lehetőség sem lett volna rá (bár volt egy hónap, amíg szervizben volt a hetes Golf, és MK3-mal csapattuk :D ).

jan. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!