Szerintetek gáz ha az autós okatómnak ajándékot veszek és ezzel köszönöm meg hogy megtanított vezetni? Ha nem gáz mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
nov. 15. 22:10
1/17 anonim válasza:
Egy ajándékkosarat, rengeteg féle fajta válogatásban elérhető, ezeket szokták díjjazni.
3/17 Telelő Teve válasza:
Miért, nem fizettél eleget az órákért? A bankban sem adsz borravalót az ügyintézőnek azért, mert vigyáznak a pénzedre.
Ha jó kapcsolat alakult ki köztetek és amúgy is ugyanazon a környéken fogsz sokat vezetni ahol ő oktat akkor majd ha összefuttok a benzinkúton vagy parkolóban dumálgattok vagy fizetsz neki egy kávét.
4/17 anonim válasza:
Amikor én szereztem a jogsimat, akkor a boríték volt divatban, és az átadáskor vagy valamikor utána a helyzettől függően meg kellett említeni, hogy te a vizsgabiztosnak is ugyanekkora ajándékot szeretnél majd adni.
6/17 anonim válasza:
Szerintem gáz ajándékot venni, mert nem szívességből csinálja, hanem mert ez a munkája, és te ezért fizetsz. Nem is borravalós munka. Nem vettem egyik oktatómnak sem, pedig aki a B és C-t oktatta, vele anyám egy lépcsőházban lakott gyerekként, tehát ismerős volt. "A" kategóriánál is előadta magát az oktató, hogy "állítólag" csak azért mentünk át, mert ismeri a vizsgabiztost.(Na persze) Ő sem kapott semmit.
8/17 anonim válasza:
2-es vagyok: ajándékot akkor szokás vinni, ha valóban hálás vagy. Az én oktatóm szuper jó fej volt, ezért természetesnek tartottam, hogy adjak valamit búcsúzóul, és természetesen a sikeres vizsga UTÁN adtam át...
9/17 anonim válasza:
Én nem vittem semmit, így is nagyon sokba került. Mondjuk velem sokat ordibált, nem volt mit ajándékozni, de legalább a többi oktatóhoz képest olcsóbb volt.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnem az oktatómat, a világ legjobb embere ezért gondoltam azt hogy valamit adnom kéne neki
nov. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!