Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek gáz ha az autós...

Szerintetek gáz ha az autós okatómnak ajándékot veszek és ezzel köszönöm meg hogy megtanított vezetni? Ha nem gáz mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

nov. 15. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egy ajándékkosarat, rengeteg féle fajta válogatásban elérhető, ezeket szokták díjjazni.
nov. 15. 22:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Hogy lenne gáz? Amúgy én is vittem.
nov. 15. 22:52
 3/17 Telelő Teve ***** válasza:
8%

Miért, nem fizettél eleget az órákért? A bankban sem adsz borravalót az ügyintézőnek azért, mert vigyáznak a pénzedre.

Ha jó kapcsolat alakult ki köztetek és amúgy is ugyanazon a környéken fogsz sokat vezetni ahol ő oktat akkor majd ha összefuttok a benzinkúton vagy parkolóban dumálgattok vagy fizetsz neki egy kávét.

nov. 15. 23:31
 4/17 anonim ***** válasza:
12%
Amikor én szereztem a jogsimat, akkor a boríték volt divatban, és az átadáskor vagy valamikor utána a helyzettől függően meg kellett említeni, hogy te a vizsgabiztosnak is ugyanekkora ajándékot szeretnél majd adni.
nov. 16. 00:04
 5/17 anonim ***** válasza:
wunderbaumnak biztos örülne.
nov. 16. 08:36
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem gáz ajándékot venni, mert nem szívességből csinálja, hanem mert ez a munkája, és te ezért fizetsz. Nem is borravalós munka. Nem vettem egyik oktatómnak sem, pedig aki a B és C-t oktatta, vele anyám egy lépcsőházban lakott gyerekként, tehát ismerős volt. "A" kategóriánál is előadta magát az oktató, hogy "állítólag" csak azért mentünk át, mert ismeri a vizsgabiztost.(Na persze) Ő sem kapott semmit.
nov. 16. 08:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Szoktak ilyet.
nov. 16. 09:22
 8/17 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: ajándékot akkor szokás vinni, ha valóban hálás vagy. Az én oktatóm szuper jó fej volt, ezért természetesnek tartottam, hogy adjak valamit búcsúzóul, és természetesen a sikeres vizsga UTÁN adtam át...
nov. 16. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Én nem vittem semmit, így is nagyon sokba került. Mondjuk velem sokat ordibált, nem volt mit ajándékozni, de legalább a többi oktatóhoz képest olcsóbb volt.
nov. 16. 11:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnem az oktatómat, a világ legjobb embere ezért gondoltam azt hogy valamit adnom kéne neki
nov. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!