Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az ami felb@sz vagy amin...

Mi az ami felb@sz vagy amin elmosolyodsz, amikor valamilyen autós cikket vagy tesztet nézel vagy kommenteket olvasol?

Figyelt kérdés
Bármi jöhet tényleg, ami ezzel kapcsolatos.

nov. 8. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Liqui Moly Magyarország youtube csatornájának a tartalmán és a kommenteken szoktam jókat nevetni🤣🤣🤣
nov. 8. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

-Carvertical

-Nemet "premium"

-luxusauto

nov. 8. 22:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Szoktam nézni azokat a short videókat 1-es, fájdalmas. :DDD
nov. 8. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, hogy előre bevett panelek veszik körbe a tesztalanyt. Mindegyik kivétel nélkül szinte ugyan az.

A célzott vevőkört szólítják meg és ennek megfelelő részeit húzzák le más részeit fel a teszalanynak. Egy csóróknak szánt cuccnál lehet szidni a merész vonalakat, nem számít 🤷 és a futómű sporossaganak hiányát is bőszen lehet emlegetni pl.

Ha egy f.s valami a tesztalany, akkor is kell jókat mondani, mert különben, ha csak negatív dolgokkal húzna le valaki valamit, az életben többet nem kapna tesztautót, motort, bicot stb. Szóval a kötelező paneleken jól szórakozok és közöttük próbálom felfedezni mi az igazság

nov. 8. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

A valamilyen irányzat mellett vakon elfogultak.

Legyen szó elvakult villanyautó pártiakról, vagy sületlenségekkel vagdalkozó ellenpártiakkal ("....elemes játékautó" )

nov. 8. 23:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Amikor egy autó tesztben, elhangzik hogy ilyen olyan bajai lehetnek ennek a kocsinak, aztán a komment mezőben írja valaki, hogy hát de ő 75ezer km-el adta el és kötelezőkön kívül semmi gondja nem volt vele. A kutya fáját! :DDD Ezt nevezem én futásteljesítménynek meg minőségnek, le kalappal de tényleg. Igaz van olyan konstrukció, ami ennyinél még bejáratósnak se számít, de se baj. Mint ha azt mondanám valakinek, hogy én minden gond nélkül megcsináltam 20 fekvő támaszt....ossztt erre varrjon gombot :D
nov. 9. 00:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Legalább is nekem ez volt legutóbb :DDD
nov. 9. 00:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

-Prémium szidás, főleg amikor valami szakadt szarból vagy budget vacakból teszik, 0 releváns tapasztalattal

-Dízel-benzin-elektromos-hybrid faszméregetés, majd mindenki szépen eldönti magának milyen szempontok fontosak neki.

-Amikor azt hiszik hogy a jszp lekérdezés szent és sérthetetlen

- Baleseti cikkeknél a vétkes fél átkozása(most komolyan ettől jobb lesz?), és a sok hétvégi vezető értékes közlekedési tanácsai.

nov. 9. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Amikor valaki elolvas 1-2 cikket és téma szakértője lesz azonnal és olyan magabiztossággal osztja az észt, mintha legalább feltalálta volna a rák ellenszerét.

Pl. hetek óta pörög itt egy troll, aki konkrétan temeti a VAG csoportot, tucatjával írja ki a kérdéseket, amikben egyértelműen ítélkezik. De lehetne mondani, a régi klasszikusokat, minden TSI sz/r, a VAG dízel csak hülyegyerekautó lehet. Csak a fekete szedán Audi/BMW a tahó paraszt, és még számtalan ilyet lehetne felsorolni

nov. 9. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy autó fejlesztéseit, motor/futómű/biztonsági berendezések stb. a 3.14-ba sem említik, de a kedves "szakember" kiemeli, hogy milyen praktikus zsebeket kreáltak az ajtókba, sokkal ergonómikusabb lett a könyöklő, és......... dobpergés....megtervezték a sokadik pohártartót!

Na akkor szívesen belevágnék valamit a képernyőbe. 🤓

nov. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!