Szerintetek gáz ha az autós okatómnak ajándékot veszek és ezzel köszönöm meg hogy megtanított vezetni? Ha nem gáz mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
nov. 15. 22:10
11/17 SZTANN válasza:
Ha kivételesen jó kapcsolat alakult ki vele, ha tényleg hálás vagy neki, akkor A VIZSGA UTÁN adhatsz neki valami kis ajándékot, pl. nemes italt, különleges édességet. De egyáltalán nem szokásos. (Mivel a kapcsolat nem hosszú, nem válik személyessé, a tanfolyam fizetős és igen drága.)
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én úgy érzem hogy nagyon személyes lett a kapcsolatunk, valahogy nem érzem azt hogy ő csak egy oktató lenne. :( És az is a bajom hogy nem a vizsgával vagyok elfoglalva ami nemsokára következik hanem azzal hogy soha többé nem fogom látni és hiányozni fog
nov. 16. 15:25
13/17 anonim válasza:
Ojajj. Csak nem beleszerelmesedtél az oktatódba?
Egyébként mi is nagyon jóban voltunk/lettünk,engem is elszomorított,hogy nem kell többet mennem.
Én nem vittem ajándékot,viszont volt közöttünk egy egyezség:
Ha elsőre átmegyek,vizsga után ő hív meg kajálni. Nem mentem át elsőre,csak másodjára. 😂
Így végül én hívtam meg kajálni a 2.vizsga után.
Mi mondhatni jóban maradtunk. Nem lett baráti a viszony, de azért néha egymásra írunk,hogy miujsag. Végig követte az autóvásárlási folyamatokat is és miután meglett az autó,egy alkalommal még segített gyakorolni a sajatommal is manővereket.
14/17 A kérdező kommentje:
Ez a kajálós nagyon jó ötlet, köszii :D
nov. 20. 19:40
15/17 anonim válasza:
Hát,nincs mit. Igazából az ő fejéből pattant ki,nem az enyembol. :D de dobd be neki,mert akkor a vizsga utáni idobeosztast nyilván úgy kell kalkulálni,hogy egy gyors kaja beleferjen.
17/17 A kérdező kommentje:
Igen sikerült elsőre a vizsgám és utána külön találkoztam vele és a kedvenc édességeit vettem pár vicces dologgal. Nagyon tetszett neki ;)
dec. 9. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!