Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek gáz ha az autós...

Szerintetek gáz ha az autós okatómnak ajándékot veszek és ezzel köszönöm meg hogy megtanított vezetni? Ha nem gáz mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

nov. 15. 22:10
1 2
 11/17 SZTANN válasza:
Ha kivételesen jó kapcsolat alakult ki vele, ha tényleg hálás vagy neki, akkor A VIZSGA UTÁN adhatsz neki valami kis ajándékot, pl. nemes italt, különleges édességet. De egyáltalán nem szokásos. (Mivel a kapcsolat nem hosszú, nem válik személyessé, a tanfolyam fizetős és igen drága.)
nov. 16. 15:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én úgy érzem hogy nagyon személyes lett a kapcsolatunk, valahogy nem érzem azt hogy ő csak egy oktató lenne. :( És az is a bajom hogy nem a vizsgával vagyok elfoglalva ami nemsokára következik hanem azzal hogy soha többé nem fogom látni és hiányozni fog
nov. 16. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Ojajj. Csak nem beleszerelmesedtél az oktatódba?

Egyébként mi is nagyon jóban voltunk/lettünk,engem is elszomorított,hogy nem kell többet mennem.

Én nem vittem ajándékot,viszont volt közöttünk egy egyezség:

Ha elsőre átmegyek,vizsga után ő hív meg kajálni. Nem mentem át elsőre,csak másodjára. 😂

Így végül én hívtam meg kajálni a 2.vizsga után.

Mi mondhatni jóban maradtunk. Nem lett baráti a viszony, de azért néha egymásra írunk,hogy miujsag. Végig követte az autóvásárlási folyamatokat is és miután meglett az autó,egy alkalommal még segített gyakorolni a sajatommal is manővereket.

nov. 19. 21:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez a kajálós nagyon jó ötlet, köszii :D
nov. 20. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát,nincs mit. Igazából az ő fejéből pattant ki,nem az enyembol. :D de dobd be neki,mert akkor a vizsga utáni idobeosztast nyilván úgy kell kalkulálni,hogy egy gyors kaja beleferjen.
nov. 20. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, sikerült a vizsga kérdező?
dec. 3. 22:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen sikerült elsőre a vizsgám és utána külön találkoztam vele és a kedvenc édességeit vettem pár vicces dologgal. Nagyon tetszett neki ;)
dec. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!