Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan akinek nehezen ment...

Van olyan akinek nehezen ment a vezetés tanulása?

Figyelt kérdés

8. óránál járok és kissé nehézkes megy még mindig a sebváltó és a pedálok összehangolása.

Az oktató gyakran leharapja a fejem, gondolom ez is rátesz egy lapáttal.

Kb úgy jön le, hogy már profin kellet volna kezelni az autót a kezdetektől fogva.

Jól tartom az úton az autót, csak az a fránya pedál kezelés ☹️.

Kicsit elbizonytalanodtam az egésztől... gyomor ideggel várom az órákat. Kezd elmenni a kedvem az egésztől.

Nektek, hogy ment amikor tanultatok?

tegnap 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Engem a 2. órán megdicsért és megkérdezte hogy mennyit vezettem eddig.

Semmi gyakorlatom nem volt előtte.

tegnap 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon sok olyan vezet akinek nem kellene, lehet hogy jobb volna ha te sem szaporítanád őket. Ne haragudj, bántás nélkül. Nem lehet mindenki mindenben jó.
tegnap 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Azért a 8. óra után még nem kell temetned az egészet... hagyj magadnak időt kibontakozni, rögzülnie kell a mozdulatoknak az izommemóriában, ez mindenkinek más időtartamot vesz igénybe. Ennyire az elején még nem lehet következtetéseket levonni arra, hogy abba kéne hagynod a vezetést/ nem megy ez neked. Gyakorolj, gondolkodj rajta, álmodj a vezetésről, pedálkezelésről. Előbb utóbb kialakul. Majd 30 óra után meglátjuk, hogy van-e helyed a forgalomban.
tegnap 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Rég volt már, de bennem annyi maradt meg, hogy oda kellett koncentralni rendesen és akkor ok volt.

Valamiert ez a gyomorideg dolog sokaknal jatszik, nem ergem mierz nem izgatott várakozas, vagy valami.

tegnap 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

Ha ekkora f@sz az oktatód, nyugodtan váltsd le!

Én egyszer oktatót váltottam, majd amikor az sem volt eredményes, autós iskolát is váltottam.

Nálam a 28.ik óra körül volt az a "gondom", hogy megálltam az elsőbbség adás tábla előtt csak azért, mert a parkoló autóktól/bokroktól nem láttam be a keresztező forgalmat. Erre az oktatóm nagyon berágott rám. Szerinte nem kell megállni, csak ha látom, hogy már jön az autó és az utolsó pillanatban fékezzek. (Persze, hogy nem hallgattam rá)

Úgy Kiabált mellettem, mint egy fába szorult féreg. Szépen kiszálltam az autóbol, majd hazamentem busszal. Másnap az oktató leadta a kartonom, majd egy hétre rá már új autós suliban voltam, új oktatóval. Sikeres vizsgát tettem szerencsére. Ennek már egy éve.

Máig megállok az elsőbbség adás tábla előtt, tök mindegy, hogy belátom e, vagy sem. Nekem így biztonságos

tegnap 20:59
 6/6 anonim válasza:
62%
Ismerős én is ügyetlen voltam ez nem baj. Majd jobb leszel az a lényeg hogy legyél szabály követő és nem lesz a jövőben baj ez meg csak egy távoli kellemetlen emlék lesz.
tegnap 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!