Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az a legkevesebb összeg...

Mi az a legkevesebb összeg amiért használható autót lehet kapni manapság?

Figyelt kérdés
Tehát olyan használt autót amire nem kell azonnal költeni hogy rendbe legyen müködjön stb

jan. 24. 10:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Vettem én már 150-ért is, valami kisebb nagyobb baj mindegyikkel volt, kizárólag ilyen 300 alatti ársávban keresgéltem mindig.

Általában a fék mindegyiken gatya volt, a futómű is, vagy hozzájuk se volt nyúlva soha, vagy 15 éve legutóbb.

A váltó majdnem mindegyiken jó volt, kuplung egynél csúszott.

Kaszni egynél se volt használhatatlanra rohadva.

Féltengely soknál kopott volt, szakadt gumiharanggal.

Ha ilyen olcsó autót keresel, inkább a szög egyszerűeket keresd, pl f astra 1.4 8 szelep, renault thalia 1.4 8 szelep, suzukit nem mondom, mert életveszélyesre tudnak rohadni, vw polók nagyon rohadnak az alja, ilyen g astra, c corsa már rizikós, nagyon kényesek a motorjaik.

jan. 24. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Kb 800 ezerért, mondjuk egy régi swift. Amit garázsban tartottak és keveset jártak vele. Esetleg kapott egy utólagos alváz és üreg védelmet. De lehet ritkább típusok is kevesebbért. Azt mondom, hogy 800 és egy 1misi között, már lehet régi, de nagyon jó állapotban lévő, egyszerű kis preztízsű autót lehet venni, ami mindennapi használatra tökéletes.
jan. 24. 10:50
 3/14 anonim ***** válasza:
G astra kényes? Azt hittem az egy igazi igásló. Bár nekem sosem volt opelom. Nincs velük tapasztalatom.
jan. 24. 10:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Igazából vmi olyasmi kellene ami nem rohad, valóságos halálfélelmem van amikor ránézek milyen rohadó kocsival járnak egyes emberek.
jan. 24. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor franciát nézz.
jan. 24. 11:12
 6/14 anonim ***** válasza:
A Renaultnál tudnak valamit - legalábbis ami a korrózióvédelmet illeti.
jan. 24. 11:35
 7/14 A kérdező kommentje:

1-es nagyon köszönöm a válaszod egyébként.

Tehát Opel Astra F 1.4 8 szelep illetve renault thalia 1.4 8 szelep között érdemes nézelődnöm.

jan. 24. 12:09
 8/14 Mad Max2 ***** válasza:
100%

500 ezertől lehet venni "jó" autókat, amikre nem kell azonnal egy valag pénzt rákölteni

Egy idösbb suzuki ignis, vagy vasaló swift, vagy suzuki alto simán megfelel erre a célra

jan. 24. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
megfelel(het) erre a célra, egy alapos átvizsgálás után.
jan. 24. 15:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Egymillió
jan. 25. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!