Mi az a legkevesebb összeg amiért használható autót lehet kapni manapság?
Vettem én már 150-ért is, valami kisebb nagyobb baj mindegyikkel volt, kizárólag ilyen 300 alatti ársávban keresgéltem mindig.
Általában a fék mindegyiken gatya volt, a futómű is, vagy hozzájuk se volt nyúlva soha, vagy 15 éve legutóbb.
A váltó majdnem mindegyiken jó volt, kuplung egynél csúszott.
Kaszni egynél se volt használhatatlanra rohadva.
Féltengely soknál kopott volt, szakadt gumiharanggal.
Ha ilyen olcsó autót keresel, inkább a szög egyszerűeket keresd, pl f astra 1.4 8 szelep, renault thalia 1.4 8 szelep, suzukit nem mondom, mert életveszélyesre tudnak rohadni, vw polók nagyon rohadnak az alja, ilyen g astra, c corsa már rizikós, nagyon kényesek a motorjaik.
1-es nagyon köszönöm a válaszod egyébként.
Tehát Opel Astra F 1.4 8 szelep illetve renault thalia 1.4 8 szelep között érdemes nézelődnöm.
500 ezertől lehet venni "jó" autókat, amikre nem kell azonnal egy valag pénzt rákölteni
Egy idösbb suzuki ignis, vagy vasaló swift, vagy suzuki alto simán megfelel erre a célra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!