Ilyen árak mellett mennyi a legkevesebb összeg, amit a bérigénynek megjelöltetek utoljára?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 17:11
3/21 anonim válasza:
Nekem a bruttó nem éri el a 300at, mit dolgoztok?
4/21 anonim válasza:
"Nekem a bruttó nem éri el a 300at, mit dolgoztok?"
Nem az a kérdés, hogy mivel foglalkozunk, inkább az a kérdés, hogy te miből élsz?
5/21 anonim válasza:
Br. 850
2022. Február
Megadták és most ezen a helyen dolgozom.
6/21 anonim válasza:
Br 2,1 M plusz 4/5 home office. Bár azóta már kaptam jobb ajánlatokat is linkedinen.
7/21 anonim válasza:
"Ilyen árak mellett"
Ennek semmi köze a dologhoz. Minden attól függ, hogy a piacon mennyit adnak arra pozícióra. A fizetések nem emelkedtek 100%-ot míg a tojás ára majdnem igen.
8/21 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen tapasztalattal,végzettséggel, hol.
De mondjuk a fővárosban végzettség nélkül is úgy kalkulálom, hogy kis keresgéléssel bruttó 500.000 Ft elérhető. Ha nagyon gyorsan kéne valamit találni, akkor bruttó 400.000 Ft-ot mondanék.
9/21 anonim válasza:
5. válaszoló:
Ez milyen munkakörben érvényes?
10/21 anonim válasza:
és mi lett volna valóban a legkevesebb amire hajlandó vagy lemenni, ha nem adják meg? Mert ideális, hogy megadták, de tulajdonképpen itt ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!