Mennyit keres egy magyar ha kimegy Németországba dolgozni? Mekkora az a legkevesebb összeg, amit ott kereshet?
Egy ismerősöm hívott ki engem dolgozni, Németországba, a saját magán múzeumába. Nyelvtudásom van, ami oda kell, viszont papírom nincsen róla. Mennyi a legkevesebb bér, amit kaphatok egy ilyen helyen?Vagy mennyi a legtöbb?
Németországban születtem, de itt nőttem fel Magyarországon, viszont nagyon szeretnék ottani állampolgárságot kapni.Nem tudom, ehhez milyen feltételeket kell teljesítenem,de gondolom, elsődleges, hogy a nyelvtudásról legyen szakvizsgám.Tanácsot esetleg valaki?
Azt hiszem, ha 8 évig adózól, tehét 8 évig tartózkodsz az országban akkor igényelheted. Német történelem, kultúrális, nyelvi kérdések lesznek benne.
A pénz összeg minimum: 1200-1500 euro de az már tényleg a legalja. Magyar közvetítő által ne keress munkát, mert a fele lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!