Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy magyar ha...

Mennyit keres egy magyar ha kimegy Németországba dolgozni? Mekkora az a legkevesebb összeg, amit ott kereshet?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm hívott ki engem dolgozni, Németországba, a saját magán múzeumába. Nyelvtudásom van, ami oda kell, viszont papírom nincsen róla. Mennyi a legkevesebb bér, amit kaphatok egy ilyen helyen?Vagy mennyi a legtöbb?

Németországban születtem, de itt nőttem fel Magyarországon, viszont nagyon szeretnék ottani állampolgárságot kapni.Nem tudom, ehhez milyen feltételeket kell teljesítenem,de gondolom, elsődleges, hogy a nyelvtudásról legyen szakvizsgám.Tanácsot esetleg valaki?

2021. aug. 22. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Minimálbért
2021. aug. 22. 14:29
 2/3 Csizi Miron válasza:

Azt hiszem, ha 8 évig adózól, tehét 8 évig tartózkodsz az országban akkor igényelheted. Német történelem, kultúrális, nyelvi kérdések lesznek benne.

A pénz összeg minimum: 1200-1500 euro de az már tényleg a legalja. Magyar közvetítő által ne keress munkát, mert a fele lehúzás.

2021. aug. 24. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
A minimálbér összege gyermektelen egyedülállóknak bruttó 1620 euró, vagyis nettó 1210 euró teljes munkaidőben. Ez átszámítva nettó 423.000 forint. Ha van gyereked, vagy házas vagy, akkor másik adóosztályba kerülsz, amiknél általában kevesebbet vonnak le a bruttóból.
2021. aug. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!