Zulu95 kérdése:
Az lenne a kerdesem hogy par evvel ezelott meg csinaltam a kressz es a forgalmi vizsgat is, de egy idiota ballepes miatt el tiltast kaptam az elsosegely vizsga elott. Na most lenyegeben ujra kell vizsgazzak? koszonom elore is :)
Figyelt kérdés
ma 04:23
1/5 anonim válasza:
Mi lenne ha az iskolát kérdeznéd, ők pontosan tudják az idópontot is és azt is hogy ilyenkor mivan.
2/5 anonim válasza:
Ha sikeres vizsgát tettél, akkor azokat nem kell ismételni kivève akkor, ha az eltiltásban feltételül szabtak ilyent. Akkor sem nulláról kell kezdeni.
3/5 anonim válasza:
1. Az iskola honnan tudná, hogy el lett tiltva?
5/5 anonim válasza:
A szabály csak úgy szól, hogy a Kresz vizsgától számítva 2 éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni, az meg pipa, és nem évül el ha megvan. Elsősegély vizsga már csak mondhatni a jogosítvány kiváltásának feltétele.
Szóval szerintem nem kell újrakezdeni.
Pontosat a kormányablakban tudnak mondani, vagy ha van ügyfélkapud és elindítod a jogosítvány igénylést, akkor látni fogod, hogy a rendszerben szerepel-e a sikeres forgalmi vizsgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!