Halihó, jövő héten szerdán vizsgázok forgalmiból reggel 7:30-tól. Nyílván később is akarok majd ebbe az időintervallumban vezetni(nem most még), de ettől függetlenül nagyon félek hogy meghúznak. Mindenki azt mondja a családból hogy márpedig az a legszarabb időpont ami csak lehetséges. 🥹
Tök mindegy az időpont. Ha tudsz vezetni átmész, ha nem, akkor nem.
jan. 19. 17:28
2/11 A kérdező kommentje:
Igen alapjáraton tudok, csak attól félek hogy a stressztől, idegességtől nem figyelek oda valamire vagy attól hogy túl nagy dugó lesz.
jan. 19. 17:30
3/11 anonim válasza:
Szerintem sem a legjobb, de ugyanúgy a 14 óra sem, mikor én vizsgáztam. Ilyenkor rengeteg autó van az utakon, mivel mennek az irodisták dolgozni. nekem ráadásul péntek is volt, akkor meg mentek haza, vagy bevásárolni a délelőttösök és a vizsgám nagyrésze araszolgatásból állt, mellé még szakadt az eső is, ja és motor jogsi. Gondolj bele, hogy egy dugóban , még egy gyakorlott autósnak sem egyszerű pl egy sávváltás, nem, hogy egy kezdőnek.
jan. 19. 17:31
4/11 anonim válasza:
#2 És 9-kor kevésbé leszel stresszes? Kétlem.
jan. 19. 17:33
5/11 anonim válasza:
Hát nagy a forgalom, olyan téren tényleg rossz. Szerintem 10-13 közt lehet ideálisabb. De amúgy én anno reggel vizsgáztam, de azt hiszem egy picit 8 után, szóval azért a forgalom már enyhébb volt egy picit. Nem volt vészes.
Igazából az egyetlen az a dugóban az, hogy annyian tötyörögnek, meg hogy ezerszer is megkapod a piros lámpát és meg kell állnod, és idegesítő, de amúgy akkora ördöngősség nincs benne. Menni fog, csak idegörlő, de menni fog!! Próbálj nem aggódni.
jan. 19. 17:34
6/11 anonim válasza:
Én kb. alvás nélkül vizsgáztam, annyira izgultam, ráadásul korán reggel is volt, de mégis nagyon jól ment, nyugodt voltam nem tudom hogy lehet. Talán azért mert élveztem csinálni. A legjobb időpont 11 óra körül, mert akkor kicsi a forgalom, de nem kívánságműsor az időpont.
jan. 19. 17:35
7/11 anonim válasza:
Én a dugóhoz még annyit tennék hozzá amire érdemes figyelni, hogy egyáltalán át tudsz-e haladni az útkereszteződésen, ugyanis én beszívtam, mert a túloldalon meg feltorlódott a kocsisor, és ilyen esetben tilos elindulni, mert bennragadhatsz az útkereszteződés közepében.
jan. 19. 17:39
8/11 A kérdező kommentje:
Az is igaz, igazából amitől a legjobban izgulok hogy ha főúton megyek és mondjuk azt mondják kanyarodjak a lámpánál balra, de ahhoz a dugóban 3 sávot kell váltanom és ha nem tudok akkor eléggé megszívtam.:(
jan. 19. 19:20
9/11 anonim válasza:
#8 Ha rossz felé mész az nem bukás, az viszont igen, ha balesetveszélyes szituációt csinálsz. Inkább menj rossz irányba. Ilyet nem fognak tőled kérni amúgy, ők sem hülyék.
jan. 19. 20:58
10/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat mindenkitől kicsit megnyugodtam most azért. 🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!