Akik délelőtt mennek forgalmi vizsgázni azokat tényleg nagyobb eséllyel buktatják meg? (B. Kat)
Nem fogom lefizetni. Így is elég sokba fáj nekem ez a jogsi, arról nem is beszélve, ha kicsit is normális a vizsgabiztos egy ilyen "felajánlástól" kapásból a képembe röhög és közli, hogy ezt nem így kellene elintézni.
Sok mesét hallottam már mennyire szemét egy-két vb, mert csak a pénzre mennek és emiatt szanálják elsősorban az embereket, azokat is, akik amúgy simán átmentek volna.
Érdekes módon a bukottak mondják mindig hogy azért buktak meg mert nem fizettek. Itt megjegyezném hogy a tanulók többsége nem fizet, és ha ezeket a nemfizető embereket mind meghúznák akkor az a vizsgabiztos nem lenne sokáig abban a pozícióban. Ismereteim szerint van olyan szegedi vizsgabiztos akit felfüggesztettek jó pár hónapra mert aránytalanul sok diákot buktatott meg. Úgyhogy a vizsgabiztosoknak is valamilyen szintig meg van kötve a kezük. Természetesen nincs nekik megadva hogy %-ban mennyit kell minimum átengedni, de ha sokat buktatnak az előbb utóbb kivizsgálásra kerül. Bocsi, tudom hogy a kérdésed nem a lefizetésekről szólt.
Az hogy délelőtt vagy délután vizsgázol nem hinném hogy az eredményedbe beleszólna.
Akkor nem aggódom annyira :)
Egyébként nekem is fura volt ez az elmélet mivel szerintem meg pont az buktat többet, aki már fáradt és csak haza akar menni..
Attól nem mehet hamarabb haza, ha megbuktat. Max, ha te vagy aznap az utolsó, mert a többi vizsgát ugyanúgy meg kell várnia.
Egyébként ez (és az összes hasonló) elmélet nagy baromság. Azok terjesztik akiket megbuktattak. Mert ugyebár ők mindent jól tudnak, Schumacher sincs sehol hozzájuk képest, csak az a szemét vizsgabiztos... ja...
Elárulok egy titkot, ha valaki az összes KRESZ előírást betartva közlekedik, nem fog megbukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!