8 hibavonal után merjek vezetni?
Sziasztok! A mai nap meglett a jogsim, de szereztem 8 hibavonalat. Az oktatóm gratulált, hogy elsőre meglett, a vizsgabiztos viszont azt mondta, hogy ő nem ülne be mögém, mivel szerinte nem megfelelő sebességgel veszem be pl. A kereszteződéseket, meg néha darabos az autókezelésem.
Szóval egyfelől örülök, hogy meglett a jogsi, másrészről viszont az a 8 hibavonal elé sok, mert 10-től bukás. Szerintetek merjek ezek után egyedül vezetni? Vagy lehet még órákat venni suliban, ha úgy érzem, hogy nem megy tökéletesen? Az oktatóm azt mondta, hogy ne hagyjam abba a vezetést, vezessek, mert nem vagyok béna, csak nagyon stresszelek. De most, hogy belegondolok, hogy már nem fog senki ott ülni mellettem, akinek van pedálja, és enyém minden felelősség, valahogy ijesztő kocsiba ülni. Szerintetek mi legyen?
Egyrészt lehetne arcozni, hogy ha 10 hiba a limit, akkor a vizsgabizotos 8-nál ne pampogjon.
Másrészt viszont elgondolkodtató, hogy ha önmagadban sem bízol, és ijesztő számodra a kocsiba ülni, akkor kell-e neked vezetni?
Nem fog tetszeni a válaszom, de ezt csak egyedül te döntheted el.
Ez viszont azzal jár, hogy a továbbiakban ennek döntésnek valamennyi következményét is vállalnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!