B kategóriás forgalmi vizsgán hány hibavonal jelent bukást?
A minősítőlapot már megtaláltam a neten, de az oktatóm semmit sem mondott, azt is ma nyögte ki, hogy a vizsgaútvonal közben kell parkolgatni és fordulgatni, nem utána, meg hogy én választom ki, hogy hova...
Köszönöm!
Egyetlen hiba is elég a bukáshoz, ha azt a vizsgabiztos úgy ítéli meg.
Ritka, hogy valaki azért bukjon, mert 10 apró hibát húz be a vizsgabiztos, aki megbukik általában egy bizonyos esetnél sokall be a vizsgabiztos.
Az mondjuk gáz ha az oktatód nem beszél a vizsgáról.
Forgalomban kell végrehajtani különböző feladatokat, a parkolásnál sem ők mondják meg, hova állj be. Közlik milyen módon parkolj, neked kell keresni arra alkalmas helyet, s végrehajtani a feladatot.
Meg lehet bukni a parkolás, megfordulás rossz végrehajtásával, alapvető a megfelelő hely kiválasztása.
A vizsgalapot tanulmányozd nyugodtan, de abból sokat nem olvasol ki, a vizsgán a vizsgabiztosnak pallosjoga van.
Köszönöm!
Hát, az is valami, ha legalább tudom, mire húzhat vonalat/mire buktathat azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!