Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért terjesztik hogy a km...

Miért terjesztik hogy a km semmit sem számít csak az állapot?

Figyelt kérdés

Nagyon egyszerűen fogalmazva lehet ránézésre jó állapotban egy autó de ha van benne 700+ ezer km pl akkor bármikor bármi megadhatja magát pusztán a nagy futás teljesítmény okán, minden alkatrésznek van egy élettartama

Nyilván nem azt mondom hogy mivel alacsony km az automatikusan jó hiszen ha az állapota nem egyezik a kmel akkor valószínűleg tekert vagy trehany gazdája volt

jan. 22. 06:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Pont azért mondjuk, Kérdező, amit te is írsz. Pusztán a km miatt is lehet bármi baja, ezt értjük állapot alatt. A km meg az a 200 ezernél kisebb szám, ahova tekerték az órát, hogy hihető legyen de ne legyen túl sok a hülyéknek.
jan. 22. 10:10
 12/24 Beviz Elek ***** válasza:
100%

A 700ezer egy elborult példa, ott azért már minden kezd elfáradni.

Ez azokat célozza mint a barátom aki nem veszi meg a 150e km-es autót mert inkább vár egy 100e km-t futottra.

jan. 22. 10:14
 13/24 anonim ***** válasza:

a 100k-t futotton is ugyanúgy megadhatja magát bármi. de az nem számít. a 400k-n futotton meg már ki lett minden is cserélve.

Szar állagú utángyártott alkatrész meg bármelyikben lehet, de itthon akármilyen állapotban lehet a kocsid, restaurálhatod is, de inkább elviszik a 100 ezerre visszatekertet, az nem számít hogy farmernadrágból, meg purhabból van a küszöb azon. de 100ezer van benne. :D :D

jan. 22. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
@10 nem tudom, hogy honnan szerezte meg a szämom, a mazda elektronikus szervizkönyveben meg volt adva anno es ha az uj tulaj lekerdezte a mazdätol akkor megkaphatta. amugy mivel eche magyar nevem van, elöször angolul beszeltünk, es amikor mondtam hogy beszelhetünk magyarul akkor erezhetöen megkönnyebbült. a kocsi Münchenbe, meg Pecsre ment szervizbe rendszeresen, attol függöen hogy epp melyik volt közelebb (mert ärban majdnem ugyanaz volt a 2)
jan. 22. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:

#14 értem. Nekem más márkájú autóm van. Előttem, az előző tulajnál is végig márkaszervizbe lett hordva, elektronikus szervizkönyv vezetve. De nem hogy a tulaj adatairól nem mondtak semmit, még az autó szerviztörténetét sem adják ki személyiségi jogokra hivatkozva, az azt megelőző időponttól, hogy a kocsi a nevemre került. És ez nem egyedi eset, mástól, más márkánál is hallottam ezt.

Amúgy kicsi a világ, én is pécsi vagyok.

jan. 22. 10:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból most rákerestem hahun, milyen nagyon sokat futott autók vannak. Csal egy dolgot állítottam be a szűrőn, hogy olyan autókat szűrjön, amelyekbe legalább 800ezer km van. 44db találatot hozott, amiből biztos van több valós is 800 és 1,5 millió között. De sok random hülyeséget is, mert van akinek 3/5/12millió km van megadva. 😂
jan. 22. 11:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Ezt csak Varga Tibor bátyánk terjeszti! Neki minden jó, még az ezres ecoboost is!
jan. 22. 11:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Főleg azért, mert 3-400 ezer km környékén kell minden drága alkatrészt cserélni, ha ez előtt veszed meg, akkor neked megy rá sok-sok pénzed. Ha megveszed 500 ezer kmvel akkor ha cserélve lettek a drága alkatrészek, akkor olyan lesz érzésre mint az új autó, ha nem, akkor nagyon is érezni lehet, hogy rossz. Ha mindent cseréltek rajta, ki lett lakatolva stb., akkor jobb állapotban lehet, mint a 200 ezret futott anyataxi, amivel csak mentek és “mi az az olajcsere”.
jan. 22. 12:18
 19/24 anonim ***** válasza:

A helyzet az hogy a legtobb ember nem akar sokat kolteni az autora, akkor sem ha sokat használja. Beletesz 500.000km-t de huzza a szajat ha par szaz ezret ott kell hagyni a szerelonel. Megoldja olcso alkatreszekkel es nem csereli ki azt ami miatt még megy az auto, csak a muszakin mar kenopenz nelkul nem megy at.

Ezert en soha nem vennek 200-300 ezer km-t futott autot.

En allapotot es km-t is nézek ;)

jan. 22. 12:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is mindkettő fontos.
jan. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!