A Totalcheck szolgáltatás során nekem kell elvinnem a kocsit a vizsgálatra? Ha igen, akkor nem naivitás azt gondolni, hogy majd a kereskedő megengedi, hogy Debrecenből Pestre kocsikázzak az autójával?
Figyelt kérdés
Ezt a két Aurist néztem ki magamnak, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni és mivel gőzöm sincs az autókhoz, de nem akarok hulladékot venni így át szeretném vizsgáltatni.
A gond, hogy egyik sem pesti és kötve hiszem, hogy van kereskedő aki megengedi, hogy a kocsiját csak úgy hurcolásszam átvizsgálásra (debreceni vagyok). Ilyenkor mi a teendő, ha én maximálisan meg akarok győzödni arról, hogy érdemes-e a kocsit megvenni vagy sem?
Ti amúgy látatlanban melyiket ajánlanátok? Az 1.33 és 1.6-os Auris motor között milyen megbízhatósági különbségek vannak? (teljesítményt/fogyasztást nyilván leszámítva)
dec. 6. 15:18
1/3 anonim válasza:
Válasz inkább mobil átvizsgálót, ők kimennek a helyszínre akárhol is van az országban.
2/3 anonim válasza:
Szerintem neked kell vinni. De ha nem akarsz hulladékot venni(ami teljesen érthető) és ennyit bőven megér, főleg így hogy a kínálat tetejéről vásárolsz. Az már más kérdés, hogy kereskedővel mit lehet megbeszélni és mit nem. Amit én tapasztaltam évekkel ezelőtt(bár nekem ismerős által volt lehetőségem minden kinézett autót vizsga soron átnézetni), hogy a kereskedők 90%-a át akar b@szni és nem is engedte az autót átnézetni még városon belül sem a másik, hogy az átlag embereket nem voltak tisztában saját autóik valós problémáival. Egy alapos átvizsgálással nagyon sok mindent ki lehet szűrni.
3/3 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb, ha a legközelebbi márkaszervizbe viszed átnézetni. Ott talán még jobban is értenek hozzá, mint a totalcar szervizében. Beszélsz a kereskedővel, megmondod, hogy szeretnéd átnézetni, ha belemegy, akkor beszélsz a legközelebbi márkaszervizzel, adnak időpontot és ott találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!