Miért van az hogy a rossz hülye autoszerelők előtt is hosszú sorok állnak?
Figyelt kérdés
Hosszú sorok állnak itt az utcánkban lévő szerelőnél is közben borzalmas,.... egyszer voltam nála és konkrétan fogalma nem volt a hibáról másik szerelőhöz elvittem és kiröhögte mert olyan egyszerű hiba volttegnap 19:01
1/5 anonim válasza:
Nem arra specializálódott ami neked a problémád volt.
Egyik szomszédom autószerelő. ABS jeladó meg ilyenek miatt nem vihetem hozzá az autót de simán kicseréli a lengéscsillapítókat, üzemanyagszűrő, fékszett és ehhez hasonló dolgokat.
Neked rossz szerelő, másnak megfelel.
3/5 anonim válasza:
Nincs sok választása már az embereknek, kevés szerelő mellett sok az autó. Legutóbb nekem egy vezérléscserére , azt mondta, hogy 1 hónap múlva hívjam.
4/5 anonim válasza:
Mert ott valószínűleg nem kell heteket várni időpontra,esetleg olcsóbb
5/5 anonim válasza:
Nálunk van olyan szerelő, ahova heti 1 autót visznek. Leragadt a Ladánál és a Wartburgnál, de azok már kihaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!