Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell egy kezdőnek...

Hogyan kell egy kezdőnek menni úgy, hogy ne ugorjon ki alóla a motor?

Figyelt kérdés

Én itt terepmotorra gondolok. Tippek, ülési poziciók, teknikákra vagyok kiváncsi. Hogyan lehet megülni egy crossmotrot? Tanácsokat szeretnék hallani kezdő motoros(ok) számára, hogy hogyan lehet rajta maradni a motoron.

Sok olyan videót láttam, hogy egy kezdő felül rá, elindul, és egyből már ki is ugrik alóla. Na, de ez nem minden esetben lehet így, ugyanis kell legyen egy bizonyos procedúra, ami ami ezt megelőzi. Mit kell megfelelően csinálni, és mit csinálnak sokan rosszul?

tegnap 20:14
 1/5 dirtboy ***** válasza:
100%
A képlet egyszerű,kis gáz és finom kuplung engedés. A videón általában nagyobb gézt húznak mint kéne és túl gyorsan engedik ki a kuplungot. Célszerűbb előbb olyan motoron gyakorolni ami gyenge így kevésbé büntet ha hibázol.
tegnap 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a finom gáz a titka.

Az is lehet videó miatt direkt ugrasztják a motort.

tegnap 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem,mert látszik hogy ilyen udvaron hátsó kertben történő telefonos felvételek. Szerintem senki sem ütteti oda a földhöz magát akaradból egy crossmotorral. Nekem is van egy, most tanulok, még eddig nem ültem motoron, egy párszor amikor sikerült elinditani, mindig eldobott egy pár méter után, és ezt szerintem senki sem csinálja akaratból. Nagyon tud fájni... És lelkileg is :))))))))))))))
tegnap 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Ahogy írták, óvatosság kérdése az egész. Mint ahogy pl. pisztollyal való lövésről is vannak videók, van aki tök jól meg tudja tartani a fegyvert, meg van olyan is akit orrbavág mert meg se próbálja fogni normálisan azt elsütéskor.
tegnap 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

A kezdőkkel az a baj hogy semmit nem tud, nem ismer csak a gázkart.

Meg az hogy jajj mennyit tud ez menni.

AZ nagyon kevésnek jut eszébe hogy megkell tanulni a kormányzást, a fékezést főleg és a gáz adást is, meg a többit mindent.

Én régebben motoroztam és egy segédmotorral kezdtem, aztán egy nagyobbal.

De sose ugrott ki alólam, sőt még el se estem egyszersem.

Különösen a fékezést gyakoroltak sokáig , lassan és óvatosan.

EZ azért kell mert bármikor megkell állni hirtelen akkor is úgy tudjon az ember fékezni hogy ne álljon fejre és ne faroljon ki .

Kell idő mire az első és hátsót összhangban tudja használni az ember.

ma 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!