Yamaha MT-07 jó motor egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szeretném lerakni a jogositványt és gondolkodtam hogy milyen motorral kezdjek mivel elég régóta húz a motorozás. Nézegettem neten motorokat de nem tudom mi jó és mi nem jó kezdő motor és azokat se tudom h miket kell egy kezdőnek figyelembe vennie motorválasztáskor. Akkor találtam az MT-07 es azóta szerelemes vagyok a hangjába. Nagyon nagyon szeretnék egyet de nem tudom hogy jó e lenne kezdésnek. Az ár nem érdekel. Valamint személyes szempontom hogy mindenképp olyan motort szeretnék amit nem kell lecserélnem a gyengesége miatt.2024. márc. 27. 06:23
2/10 A kérdező kommentje:
Mt-10? Az nem lenne sok? Hozzateszem teljesen kezdő vagyok.
2024. márc. 27. 06:46
4/10 anonim válasza:
Az MT07 is sok lesz elsőre. De mi a gond azzal, hogy elsőre veszel egy kisebbet, és idővel lecseréled? Egy motor nem olyan, hogy egy életre veszed, hanem idővel minden motoros kiakar próbálni másik típust, bármennyire is megszerette a mostanit. Ha meg az erő számít, akkor ennyi erővel vehetnél 1000-est is, ugyanis megsúgom, hogy az emberek szemében csak ez a motor. A nem motoros emberek, mindig úgy kezdik, hogy "hány köbcentis, 1000-es?", és ha mondod nekik, hogy csak 700-as, akkor csalódott pofavágás lesz a válasz.
5/10 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnék 3 éven belül új motort venni és az MT07 az meg olyan középútnak tűnik legalább is az én szememben. Másrészt engem nem érdekel más emberek véleménye a motorommal kapcsolatban, a lényeg az hogy nekem jó legyen élvezzem és tegye a dolgát.
2024. márc. 27. 07:27
6/10 anonim válasza:
"Másrészt engem nem érdekel más emberek véleménye a motorommal kapcsolatban"
ahhoz képest mintha pont más embereket kérdeznél, hogy milyen motorod legyen
7/10 A kérdező kommentje:
Értelmezd a kérdést kedves utolsó válaszoló. Nem azt kérdeztem hogy milyen, hanem hogy jó kezdő motor-e. Ennél több információra nincs szükségem. Valamint az utolsó válaszomra visszatérve.. Még mindig nem vélményért tettem fel a kérdést hanem tényekért meg tapasztalatokért ami nem egyenlő a véleménnyel. Imádom a gyakorikérdéseket még mindig.
2024. márc. 27. 14:21
9/10 dirtboy válasza:
Ha a motor kezelés megfelelően megy aminek elvileg mennie kell ha már sikeres vizsgát csináltál akkor elboldogulsz vele. Nem egy erőgép,súlyban sem túlsok. Ha nem képzeled magas rossinak akkor beválalható kategória.
10/10 anonim válasza:
Én mt 03-mal kezdenék a sorkettes 320 ccm-el. 180-at az is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!