Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó kezdőnek egy...

Mennyire jó kezdőnek egy Triumph street triple 675 ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Olyan mint a 25m-es toronyból a vízbe ugrani. Egy csomóan meghalnak, akik viszont túl élik azok mind azt mondják, hogy ha van eszed túléled.

Kezdőnek 50LE-nél többet nem ajánlanék.

2023. aug. 21. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit dramai az 1-es, de igaza van szerintem is.

Ha mar komolyabb geppel kezdenel, azzal esetlen leszel.

2023. aug. 21. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy pont, hogy esős... :)
2023. aug. 21. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ. Én pl. nem vettem 48-57 lóerős 500-as sorkettest annyiért, amennyit kicsit kipótolva normális motort is kapok amit nem cserélek le két éven belül. Lehet, hogy a 95 lóerővel nem olyan meredek a tanulási görbe, de legalább van benne tartalék és nem növöm ki még nagyon sokáig. Ne másokat kérdezz, mert mindenki mást fog mondani, saját szempontjai alapján. Ha korlátlan jogsid van, szerintem felesleges 125-tel kezdeni, főleg, ha nem csak városban akarod használni, de úgyis lesz, aki azt mondja, hogy de hát csak kicsivel lehet kezdeni... Akármekkora motort vehetsz, csak öltözz fel normálisan, közlekedj ésszel, defenzíven és járjál rendszeresen vezetéstechnikai tréningre.
2023. aug. 22. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából utcán vagyok kezdő. 4es teljesen egyetértek veled,néztem 500 ast is de ezt találtam kiváló állapotban így Triumph lett.
2023. aug. 22. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!