Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet így elcsúszva...

Hogyan lehet így elcsúszva egy több mint 60 millió forintos luxusautón a gyári illesztés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Jól látható, hogy bal oldalt a krómléc nem úgy illeszkedik folytatólagosan a lámpáéhoz, mint jobb oldalt. Ha én kép alapján észreveszem, a gyárban minőségellenőrzéskor nem látják? Sajnos ezt a jelenséget láttam már Maybach GLS Mercedesnél is, ami 100 millió feletti autó. Ha én vásároló lennék, abszolút nem férne bele egy ilyen hiba ilyen autó esetében.

#Mercedes S-osztály #illesztési hiba
tegnapelőtt 11:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%
Pár éve olyan szar az új mercik minősége, hogy #1-nek lassan igaza van.
tegnapelőtt 13:52
 22/39 anonim ***** válasza:
Bármiféle illesztési hiba az törésnek az eredménye. Az emberek szeretik bebeszélni magukat, hogy á dehogy lett az törve, hiszen jól néz ki, ezért simán át is verhetőek.
tegnapelőtt 14:41
 23/39 A kérdező kommentje:

Ez a cég árulja az autót: [link]

Ez minden, csak nem nepper oldala.

tegnapelőtt 14:42
 24/39 anonim ***** válasza:
Lehet hogy törve volt a hátulja. A gyárból így biztos nem engednék ki.
tegnapelőtt 15:16
 25/39 anonim ***** válasza:

Miért mi ez, ha nem nepper?

1 éve alapított cég 2 db alkalmazottal, 3 millió Ft tőkével (ez a minimum, ami kell a cégalapításhoz).

tegnapelőtt 15:42
 26/39 anonim ***** válasza:
Ennek a bal hátulja törve volt, ez egyértelműen látszik a hézagokból.
tegnapelőtt 17:05
 27/39 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy ez gyárilag ilyen, GLS Mercinél is láttam már, ami ráadásul Maybach volt. Itt a videó, 7:43-tól mutatja a krómlécet. A jobb oldali nem illeszkedik rendesen, a bal oldalnál meg akkora hézag van, ami egy 167.000 dolláros autónál nem szabadna legyen. Nem azt mondom, hogy minden Mercin ilyen, de néha eszerint besikerül.

[link]

tegnapelőtt 17:55
 28/39 anonim válasza:
40%
Tök érdekes mert még nem közelitettél rá fel se tűnt de miután láttam közelről utána iszonyat baszta a szemem, belegondolva lehet zavarna hogy ennyiért azt kell nézzem hogy szar az illesztés.
tegnapelőtt 17:57
 29/39 anonim ***** válasza:

Nem, nem ilyen gyárilag.

[link]

Tessék, ez a gyári állapot.

tegnapelőtt 18:01
 30/39 A kérdező kommentje:
Elég volt ránagyítani a képre, és máris látható lesz, hogy el van tolódva az is.
tegnapelőtt 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!