Hogyan lehet így elcsúszva egy több mint 60 millió forintos luxusautón a gyári illesztés?
Jól látható, hogy bal oldalt a krómléc nem úgy illeszkedik folytatólagosan a lámpáéhoz, mint jobb oldalt. Ha én kép alapján észreveszem, a gyárban minőségellenőrzéskor nem látják? Sajnos ezt a jelenséget láttam már Maybach GLS Mercedesnél is, ami 100 millió feletti autó. Ha én vásároló lennék, abszolút nem férne bele egy ilyen hiba ilyen autó esetében.
Miért mi ez, ha nem nepper?
1 éve alapított cég 2 db alkalmazottal, 3 millió Ft tőkével (ez a minimum, ami kell a cégalapításhoz).
Mondom, hogy ez gyárilag ilyen, GLS Mercinél is láttam már, ami ráadásul Maybach volt. Itt a videó, 7:43-tól mutatja a krómlécet. A jobb oldali nem illeszkedik rendesen, a bal oldalnál meg akkora hézag van, ami egy 167.000 dolláros autónál nem szabadna legyen. Nem azt mondom, hogy minden Mercin ilyen, de néha eszerint besikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!