Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet így elcsúszva...

Hogyan lehet így elcsúszva egy több mint 60 millió forintos luxusautón a gyári illesztés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Jól látható, hogy bal oldalt a krómléc nem úgy illeszkedik folytatólagosan a lámpáéhoz, mint jobb oldalt. Ha én kép alapján észreveszem, a gyárban minőségellenőrzéskor nem látják? Sajnos ezt a jelenséget láttam már Maybach GLS Mercedesnél is, ami 100 millió feletti autó. Ha én vásároló lennék, abszolút nem férne bele egy ilyen hiba ilyen autó esetében.

#Mercedes S-osztály #illesztési hiba
tegnapelőtt 11:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%

Amelyiket sikerült úgy legyártani, hogy jók legyenek az illeszkedések, azt már 70-ért adják. Ez a selejtje meg megy 60-ért a hajléktalanoknak. :)

De különben nem sok kell egy ilyenhez. Sikerül egyszer úgy lecsapni, hogy a bal sarka alatt ott marad valami, és ha a zsanér csavarja nincs eléggé megtépve, már el is csúszott. Vagy ha többször próbálkozik egy izmosabb atomfizikus (mi a pcsáért nem záródik már?), akkor egy deformáció se kizárt. (Mondjuk, azt nem tudom, hogy ennél pont le lehet-e csapni kézzel.)

tegnapelőtt 12:49
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Úgy, hogy ez egy használt autó. Valószínűleg javítva volt már.
tegnapelőtt 12:57
 13/39 A kérdező kommentje:

És akkor miért is adja el valaki 4 hónap után, ha annyira jó autó?

tegnapelőtt 13:04
 14/39 A kérdező kommentje:

Az a különbség, hogy én adok magamra, meg a tárgyakra is, te meg nem. Te akkor is megvennéd az autót, ha le lenne szakadva róla a díszléc, mit bánnád te. Engem meg baromira zavarna, hogy 60 milliós autóban ülök, aztán a piros lámpánál azt nézi a hátul lévő, hogy milyen ferdén áll a csomagtartó ajtaja. Baromi ciki.

tegnapelőtt 13:11
 15/39 A kérdező kommentje:

Te meg a hülyeséget beszéled. Mit csapsz oda, az elektromosan működő csomagtérajtót, ami érzékelőkkel van ellátva?

tegnapelőtt 13:16
 16/39 anonim ***** válasza:
52%

#16: :D :D :D

De mit nem értesz azon, hogy nem fogsz 60 milliós autóban ülni, soha életedben...? Így aztán 100%-ban irreleváns ez az ostoba hiszti, amit 2-3 naponta letolsz olyan autókról, amiket még csak látni sem fogsz soha életedben, nemhogy birtokolni.

tegnapelőtt 13:20
 17/39 A kérdező kommentje:
Mi köze a ferdeségnek ahhoz, hogy fogok-e vagy sem? Ha én megkérdezném a legtehetősebb ismerősömet, aki bőven tudna ilyen autót vásárolni, neki sem tetszene, mivel ennyi pénzt nem adna ki egy hibás termékért. Ezen te mit nem értesz? Ez egy 60 milliós hibás termék.
tegnapelőtt 13:24
 18/39 anonim ***** válasza:
80%

Ha a Pappasban vagy valamelyik szalonban ilyenek állnának, akkor még mondjuk, hogy jogos lenne a hisztid.

De ez egy használt/sérült példány, amit a debreceni cigónepper behozott nímetből, összefércelte és most árulja a helyi stricinek/mafiavezérnek.

tegnapelőtt 13:25
 19/39 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?
tegnapelőtt 13:27
 20/39 anonim ***** válasza:

Ott a hirdetés a 7-es válaszban.

Ez nem új, hanem egy használt autó!

Lehet, hogy a szalonban egy ugyanilyen pl. 70 millió lenne újonnan.

Így már nem is olyan rossz az az 57 milliós ár, nem igaz?

tegnapelőtt 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!