Hogyan lehet így elcsúszva egy több mint 60 millió forintos luxusautón a gyári illesztés?
Jól látható, hogy bal oldalt a krómléc nem úgy illeszkedik folytatólagosan a lámpáéhoz, mint jobb oldalt. Ha én kép alapján észreveszem, a gyárban minőségellenőrzéskor nem látják? Sajnos ezt a jelenséget láttam már Maybach GLS Mercedesnél is, ami 100 millió feletti autó. Ha én vásároló lennék, abszolút nem férne bele egy ilyen hiba ilyen autó esetében.
Lehet hogy már meg volt nyomva az adott példány vagy csak a zsanérnál kell a hézagot beállítani.
#1 Hát azért a Suzukinál is van kontármunka bőven. Kezdve például 2025-ben egy normális laprugót nem tudnak tenni a tanksapka fedeléhez hogy az kilökje magát.
1-es vagyok, csak viccűtem amúgy, nyilván egy Mercedes az komolyabb technika, mint a Suzuki, csak a kérdést is viccesnek találtam, hogy ezen valaki fennakad, de igazából jogod van azt mondani, hogy ez neked nem tetszik, csak akkoris vicces lesz ez számomra. Ilyen árú autónál pont letojnám, hogy hogyha rámeredek és számolom a millimétereket, akkor feltűnik majd egy kis eltérés itt-ott. Én beülnék az autóba, s azt nézném, hogy milyen belül, milyen menni vele, mennyire csendes, milyen a futómű, milyen a kezelhetősége a kompjúternek, ilyenek.
Dehát mindenki más és ezzel nincs baj, ez így van rendjén. 🤷🏻
Csak nehogy olyan legyen a menettulajdonság is, mint az illesztés. Engem amúgy azért zavar, mert igen drága autó, egyszerűen ilyen illesztés nem fér bele abba az árba.
Nem gyanús, hogy nem a márkakereskedés árulja, hanem egy használtautó nepper?
Ráadásul pont 6100 km-rel, tehát ez már hivatalosan is használtautó. (6000 km felett hasznaltautónak minősül, tehát áfamentes stb.)
"Ha én vásároló lennék, abszolút nem férne bele egy ilyen hiba ilyen autó esetében."
De nem vagy az. Nagy valószínűséggel nem is leszel az, soha. Érdekes módon, aki meg az, az mégis megveszi ezeket a luxusautókat, a rengeteg orbitális hibájuk ellenére is, mint az általad bemutatott fél milliméternyi rés a csomagtérajtónál. Nem tűnik fel, hogy ettől mennyire Te vagy az aki bohócnak tűnik, és nem a Mercedes...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!