#10 Milliótól nagyon messze van, legyen egy 300- max 400k, nem tudom mennyibe megy manapság egy diózás. Egyik használtautó se makulátlan, mindegyikre kell költeni, vezérlést pedig alapra minden használton illik cserélni. Persze ellehet kezdeni hogy más autót kell nézni mert a vw szar, erre a legjobb példa egy ismerősöm. Rendesen befürdött egy mindenható ufo civiccel, amire “sose kell költeni”, az is volt akkor vagy 12 éves már, 1000km-en megette a liter olajat, a probléma annyi volt hogy egy patika 1.4tsi árában vette, ami nem is evett volna annyit, se benzinből se olajból, és még dinamikusabb is lett volna.
jan. 1. 17:30
12/17 anonim válasza:
Diózás + lánc/kerekek/vezetősín/feszítőpatron 3-400K? Ezek covid előtti árak.
Az Ufo Civic precíz motorja mindent kibír, kivéve a hülye tulajokat. Ha nem az előírt 0W20-al volt használva, lekokszolódik az olajlehúzó gyűrű és szétkoptatja a hengerfalat. Utána tényleg vedelni fogja az olajat.
Ugyan ez van a Toyotánál, vagy bármelyik gyártónál, ha nem az előírt van beleöntve.
jan. 1. 17:45
13/17 anonim válasza:
“ Ugyan ez van a Toyotánál, vagy bármelyik gyártónál, ha nem az előírt van beleöntve.”
Na pont erre akartam kilyukadni én is, és ugyanígy van a vw-nél is.
SKF komplett vezérlésszett 1.4 tsi-hez 130 ezer környéke, a munkadíj meg egy 100as kb, a maradék 170ből még ha nem is jön ki a dióhéjazás de minimálisan 400 felé nyalva fix hogy kijön.
jan. 1. 17:54
14/17 anonim válasza:
VW-nél a belevaló olajat is fogyasztja, mivel maga a gyűrű és a dugattyú volt gyenge minőségű. A cserének már minden esetben új cikkszáma is van.
#14 Csomó nem eszi, de rendben legyen…;) Túl van rinyálva, kb mint az n47ek csapágysora, bejött nyugatról pár félmillióról tekert szar, és rögtön meglett bélyegezve egy komplett motorcsalád.
jan. 1. 18:08
16/17 anonim válasza:
Meg kellene érteni hogy vw-t csak dízellel szabad venni.
jan. 1. 18:12
17/17 anonim válasza:
2M-ért már jó Golf VI-ot is kapsz, hacsak nem valami extrát akarsz. Szóval én azt vennék mindenképpen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!