Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vannak az autókban úgy...

Miért vannak az autókban úgy fejlesztve a kihangosítók, hogy az autón kivül teljesen hallható a beszélgetőpartner beszéde? Parkoló autó mellett egy járókelő simán hallja a tulsó felet. Miért jó ez? Szerintem senkire nem tartozna.

Figyelt kérdés
jan. 1. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4.

Ennek az az oka, hogy eltömődik a hangszóró fél mm-es rése a kijelző felső élénél az évek alatt és csökken ott a hangerő 30-40%-kal is. Aztán emiatt 0-24-ben kihangosítóval hallgatja ott, ahol nincs tök csönd. Bár az is igaz, hogy vannak annyira süketek is, akiknek a jól működő belső hangszóróval is csutkára van tekerve a mobil és 3 méterről is hallani a másik felet fülre rakott telefonnal is.

jan. 1. 18:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem használok BT kihangosítást az autóban, mert minek. A telefon ott van feltéve, valaki hív, rányomok és úgy van beállítva, hogy egyből kihangosítva veszi fel (ami egyébként alap dolog lenne ugye, de mégsem kínál egyetlen gyári tárcsázó sem ilyen gombot/opciót, hanem még külön kapcsolgatni kell utána)

Láttam olyan mukit, hogy kiszállt az autóból cigizni, család bent, motor járt a klíma miatt. Felhívták, felvette, ott bmegolt, hogy miért nem szól bele a másik. Annak a másiknak a hangja meg a kocsiban harsogott a hangszórókból, mert ugye a teló csatlakozva maradt... Na az ilyen "baleseteket" is jobb elkerülni.

jan. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!