Messengerben van valami módja, hogy utólag tudjak törölni üzenetváltás? (Olyan módon, hogy az üzenet rèsztvevőjènèl se legyen már meg.)
Figyelt kérdés
Helyzet: illetèktelen kezèbe került annak a telefonja, akivel üzenetet váltottam (sokszor). Akinèl most van a telefon, valószìnűleg fel is tudja oldani azt. A törlèsnèl csak olyat látok, hogy nálam törli, de az ő telefonján nem. Van bármi módja a teljes beszèlgetès törlèsènek, hogy akinèl most van a telefonja, ne tudja vègigolvasni? Ha igen, előtte le tudom menteni magamnak valahogyan, hogy meglegyen? Előre is köszi, ha tudtok segìteni#törlés #üzenet #Messenger #Messenger alkalmazás #Adatvèdelem #Üzenet törlèse a beszèlgetőpartnernèl
tegnap 20:57
1/2 anonim válasza:
Egyenként vissza tudod vonni az üzeneteket, akkor a másiknál is eltűnik
2/2 A kérdező kommentje:
De amit ő küldött, azt csak magamnál tudom törölni, nála nem, ìgy èrtelmetlen lesz az egèsz ès mèg zűrösebb. Valami teljes törlès módszer lètezik?
tegnap 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!