Miért vannak az autókban úgy fejlesztve a kihangosítók, hogy az autón kivül teljesen hallható a beszélgetőpartner beszéde? Parkoló autó mellett egy járókelő simán hallja a tulsó felet. Miért jó ez? Szerintem senkire nem tartozna.
Ja, ezt sosem figyeltem milyen autóknál hallani:) Engem nem érint, enyémben nincs;)
De az, hogy mikor egy parkolóban várok valakit és végig hallom, ha nem akarom akkor is mit mondanak az autóban ülőnek az szerintem nem korrekt:D Amit a kocsiból beszélnek, azt értelemszerűen nem hallani.
Szerintem ezek csak rájuk tartoznának:)
Nem zavar, csak érdekelt, hogy miért van ez így kitalálva:)
Az még a jobbik eset ha egy parkoló autóban hallod, mert az még mindig egy kicsit elszeparáltabb dolog, mint egyesek hülye szokása, hogy a boltba, vagy az utcán sétálva , kihangosítóval a kezében telefonál az illető.
Mellesleg ez nem fejlesztés kérdése, mert sok autóban az utólagos Bluetooth-os fejegység tudja a kihangosítást, azt meg olyan hangerőre állítod amilyenre akarod, vagy éppen amin hallgattad előtte a zenét.
Momdjuk az jogos, hogy ha álló autóban ül akkor telefonálhat is.
Csak én azt nem értettem, higy miért olyanok ezek a rendszerek, mintha kivül is hangszóró lenne:)
Jaaaj, félreértesz. Engem ez abszolút nem zavar!
Csak volt most olyan, hogy okyan témáról beszélt egy hölgy valakivel a házunk előtt, ami miatt már kicsit megsajnáltam:) Elég diszkrét téma volt. Azon gondolkoztam szólok neki, mert lehet nem is tudja, hogy ilyenkor kint mindent tisztán hallani, amit mondanak neki.
De nem morgolodom, soha nem zavart abazolút. A kérdésem csupán a technikai háttérre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!