Mennyit érdemes adni egy 50 ccm-és robogóért?
Figyelt kérdés
Csak átlagos közlekedésre kell, semmi extra. Szín mindegy, lényeg hogy 50es legyen és új.
Vagy az elektromos robogok milyenek? Jók?
dec. 29. 18:00
1/7 anonim válasza:
Ha újat keresel egyszerű az eset, Google-n rakeresel.
Ár a csillagos ég
2/7 anonim válasza:
Újat olyan 1,5 millió környékén kapsz. Valami kínai no-name lehet hogy van olcsóbban is.
3/7 A kérdező kommentje:
Egy 50es kis robogó 1,5? Akkor jobban megéri egy roller pl
dec. 29. 19:39
4/7 anonim válasza:
Elektromosra írtam a 1,5-et. 50-es benzinesből valami jobb, pl. Piaggio valamivel 1 fölött van most, ha jól tudom.
5/7 anonim válasza:
Rákeresve így is van. Pl.: [link]
Persze nem állítom, hogy nincs olcsóbb. De ezt szívesen meg merném venni.
6/7 anonim válasza:
En evekkel ezelött vettem egy kymco agility city 50 4t- 4000 kmel. Volt vagy 400€. Most 16 000 van az oräjäban, 5000kent olajcsere es csak tankolni kell. Alattam 2,6l benzint zabál 100on, es mivel gyári dugo es cdi van benne, igy 55 körül van a vege...
7/7 anonim válasza:
De a kérdező újat szeretne. Rákeresve ez a kymco is millió körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!