Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik eszközt lenne érdemes...

Melyik eszközt lenne érdemes megvásárolni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Sajnos a Baseusnál nem találtam adatot az indítási időre... ami a Yatonál 2s, viszont az indítóáram sokkal nagyobb a Baseus esetében

tegnap 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Yato. Az legalább egy ismert márka. Én is terveztem ilyet, nem vettem végül, de néztem a Yatoét is. Ilyesmi eszközökben ugyan nincs tapasztalatom a Yatoval, de tőlük van a szerszámos kocsim, évek óta használom, azokkal nagyon elégedett vagyok. Ha ez legalább fele olyan jó, mint a kézi szerszámaik, akkor rossz nem lehet.
tegnap 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 Baseus is eléggé ismert márka, nekem pl csomó baseus töltőm meg kábelem van, nem is egy annyira olcsó cucc, de nem is drága és eléggé top quality szerintem.
tegnap 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Van egy kis Yato dugókulcs készletem, és nagyon megvagyok vele elégedve.

Igaz, hogy nagyon keveset van csak használva, de akkor nagyon jól jön.

Ebből gondolva ez a cucc sem lehet rossz.

Baseus is elég jó márka, és nem is anynira olcsó. Családban több töltő is van belőle, és elég jók.

Teljesítményben mondjuk a Baseus többet tud, főleg indítási áramban.

A kérdés hogy mennyi ideig tudja azt produkálni.

tegnap 21:13
 4/5 krwkco ***** válasza:

"Melyik eszközt lenne érdemes megvásárolni?"

Nagyon zavarna, ha azt mondanám, hogy egyiket sem? Ha a generátor és az akkumulátor rendben van, akkor nincs szükség külön starterre. Hameg nem megbízhatóak, akkor meg kell javíttatni vagy cserélni.

Inkább vegyél egy szivargyújtóba dugható feszültségmérőt párezer forintért. Akkor mindig tudod majd, hogy tölt-e a generátor és milyen állapotban van az aksi.

tegnap 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"Yato. Az legalább egy ismert márka."

Miért a Baseus nem az?! Egy csomó aliexpressről rendelt cuccom van tőlük. Ennek ellenére nekem a Yato bizalomgerjesztőbb, valamivel olcsóbb. Az más kérdés, hogy ilyen eszközt kacatnak nem vennék.

ma 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!